Vitor Pereira'dan kritik karar!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Ekim 4 2015
Pereira'yı Akhisar maçında kritik karar almaya iten etkenler

Markovic'in sakatlığı, Fernandao'nun Celtic karşısındaki golleri, Van Persie'nin ligdeki performansı, Akhisar maçının Saracoğlu'nda olması... Tüm bu etkenler, Pereira'yı hafta sonundaki mücadeleye iki golcüsüyle birden başlamaya itiyor.
Fenerbahçe’de sezonun ilk haftalarında Robin van Persie ve Fernandao ikilisi birlikte 11’de görev yapıyordu. Ancak daha sonra Markovic’in takıma katılması ve takım savunmasında yaşanan zaaflar nedeniyle Vitor Pereira, 4-3-3 sistemine dönüş yaptı.
Her hafta iki forvetten biri kulübede oturmaya başladı. Bu durum özellikle Van Persie yedek kaldığında zaman zaman kriz yaşanmasına neden oldu. Vitor Pereira, pazar günü Ülker Stadı Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak olan Akhsiar Belediye maçında, sezon başındaki sisteme dönmeyi planlıyor. Bunun birçok sebebi var. Fernandao, Celtic karşısında sonradan oyuna girip attığı gollerle beraberliği getirdi. Van Persie ise son haftalarda ligde takımın en iyilerinden biri oldu.
Diego 11’e dönüyor
Bu ikilinin performansının yanı sıra Markovic’in yaşadığı sakatlık ve maçın içeride oynanacak olması, Pereira’nın çift forvetli sisteme dönüş yapmasını sağlayacak. Bu ikilinin yanı sıra Diego Ribas’ın da artık 11’deki yerini alması bekleniyor. Beşiktaş derbisinin yanı sıra Celtic karşısında da oyuna girdikten sonra Fenerbahçe’nin hücum gücünü bir hayli artıran Brezilyalı oyuncu, Akhisar Belediyespor maçında formasına kavuşmayı bekliyor.
Fanatik
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yakalama’ kararı2.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı3.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası4.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?5.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!
6.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!7.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!8.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'9.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...10.İsrailliler Netanyahu hükümetini protesto etti: 'İsrail tarihinin en kötüsü’

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yak...

Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırak...

Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıpla...

Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezae...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...


