Vitor Pereira'dan kritik karar!

Pereira'yı Akhisar maçında kritik karar almaya iten etkenler

Vitor Pereira'dan kritik karar!

Markovic'in sakatlığı, Fernandao'nun Celtic karşısındaki golleri, Van Persie'nin ligdeki performansı, Akhisar maçının Saracoğlu'nda olması... Tüm bu etkenler, Pereira'yı hafta sonundaki mücadeleye iki golcüsüyle birden başlamaya itiyor.

Fenerbahçe’de sezonun ilk haftalarında Robin van Persie ve Fernandao ikilisi birlikte 11’de görev yapıyordu. Ancak daha sonra Markovic’in takıma katılması ve takım savunmasında yaşanan zaaflar nedeniyle Vitor Pereira, 4-3-3 sistemine dönüş yaptı. 

Her hafta iki forvetten biri kulübede oturmaya başladı. Bu durum özellikle Van Persie yedek kaldığında zaman zaman kriz yaşanmasına neden oldu. Vitor Pereira, pazar günü Ülker Stadı Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak olan Akhsiar Belediye maçında, sezon başındaki sisteme dönmeyi planlıyor. Bunun birçok sebebi var. Fernandao, Celtic karşısında sonradan oyuna girip attığı gollerle beraberliği getirdi. Van Persie ise son haftalarda ligde takımın en iyilerinden biri oldu. 

Diego 11’e dönüyor 
Bu ikilinin performansının yanı sıra Markovic’in yaşadığı sakatlık ve maçın içeride oynanacak olması, Pereira’nın çift forvetli sisteme dönüş yapmasını sağlayacak. Bu ikilinin yanı sıra Diego Ribas’ın da artık 11’deki yerini alması bekleniyor. Beşiktaş derbisinin yanı sıra Celtic karşısında da oyuna girdikten sonra Fenerbahçe’nin hücum gücünü bir hayli artıran Brezilyalı oyuncu, Akhisar Belediyespor maçında formasına kavuşmayı bekliyor. 

Fanatik
<< Önceki Haber Vitor Pereira'dan kritik karar! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER