Vodafone 37. İstanbul Maratonu festival coşkusu yaşatacak


Vodafone'un isim sponsorluğunda 'Kadına Şiddete Dur De' temasıyla düzenlenen ve 15 Kasım Pazar günü koşulacak Vodafone 37. İstanbul Maratonu, etkinlikler ve birbirinden cazip fırsatlarla İstanbullulara festival coşkusu yaşatacak.

Tophane Meydanı'nda maraton günü kurulacak Vodafone FreeZone Sahne'de genç müzisyenlerin gerçekleştireceği performansların yanı sıra maraton hafta sonu boyunca çeşitli mekânlarda Vodafone'lulara özel olarak sunulacak indirimler, maraton heyecanını İstanbul'un her yerine taşıyacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, yapılacak faaliyetlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Vodafone İstanbul Maratonu sponsorluğumuza ilk günkü heyecanımızla devam ederken, her yıl yeni fikirlerimizle maratona zenginlik katmanın mutluluğunu yaşıyoruz." diyerek, şunları söyledi:

"Vodafone İstanbul Maratonu, önemli bir spor etkinliği olmasının yanında İstanbul'un global bir marka şehre dönüşmesine sunduğu katkı bakımından da büyük önem taşıyor. Bu bakış açısıyla maraton günü gerçekleştirilecek konserler ve maratonun yapılacağı hafta sonu boyunca İstanbul'un birçok önemli mekânında geçerli olacak indirim ve fırsatlar ile maratonu bir şehir festivali coşkusu ile yaşayacağız. Bu vesileyle tüm İstanbulluları 15 Kasım Pazar sabahı Boğaziçi Köprüsü'nde buluşup kıtaları birlikte geçmeye ve festival coşkusunu yaşamaya davet ediyoruz."

POPÜLER MEKÂNLARDA VODAFONE'LULARA ÖZEL FIRSATLAR

Vodafone aboneleri, 14 - 15 Kasım günleri boyunca Karaköy ağırlıklı olmak üzere tüm İstanbul'da geçerli özel indirimlerden faydalanabilecek. Maraton hafta sonu boyunca Vodafone'luları, İstanbul'daki Caribou Coffee'lerde 1 içecek alana ücretsiz 1 içecek fırsatı ve Pinkberry'lerde 1 dondurulmuş yoğurt alana 1 küçük boy dondurulmuş yoğurt hediyesi bekliyor.

Ayrıca Le Pain Quotidien'lerde yiyecek veya içecek alan Vodafone Red'liler de ücretsiz 1 içecek fırsatından yararlanabilecek. Big Chefs'lerde de Vodafone Red'lilere Türk kahvesi ikramı olacak. Maraton günü festival alanına dönüşecek Karaköy'ün en popüler mekânlarında da Vodafone'lulara özel indirimler sunuluyor. Vodafone'lular maraton günü Karaköy Bej ve Dem Karaköy'de tüm siparişlerde yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabilecek. Maraton sonrasında Karaköy'de hizmet veren Colonie, Unter, Karabatak, Ops Cafe ve Ops Passage mekânlarında buluşan Vodafone'lulara da ikinci kahveleri ikram edilecek.

15 Kasım Pazar günü maraton rotasında yer alan ve maratonu tamamlayanların uğrak noktalarından olan Karaköy sokakları da festival alanına dönüşecek. Tophane Meydanı'ndaki yeşil alanda kurulacak Vodafone FreeZone Sahne'de 12.00'den itibaren Yüzyüzeyken Konuşuruz, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Adamlar, The Away Days ve Entegre grupları İstanbulluları müzikle keyifli bir pazar öğleden sonrasına davet edecek.

Karaköy'ün ara sokaklarındaki mini sahnelerde de sokak sanatçıları performanslarını sergileyecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Vodafone 37. İstanbul Maratonu festival coşkusu yaşatacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER