Vodafone Arena'nın duygulandıran tanıtımı

Vodafone Türkiye, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla birlikte geri sayıma geçti.

Vodafone Arena'nın duygulandıran tanıtımı

İnşaatta sona yaklaşılırken, bu süreci Beşiktaş taraftarıyla kutlamak isteyen Vodafone, #HasretBitiyor kampanyası altında “Bu Koltuklar Şahit” isimli dijital bir proje hayata geçirdi.

Proje kapsamında www.bukoltuklarsahit.vodafonearena.com.tr adresine giren taraftarlar, burada istedikleri tribünleri seçerek, boş koltukların üzerine orada yaşadıkları anıları bırakabilecekler. Projeyle ilgili Vodafone Arena işçilerinin koltukları tek tek monte edişini gösteren bir de reklam filmi hazırlandı.

Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması olarak gösterilen Vodafone Türkiye, yapımı devam eden Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #HasretBitiyor isimli kampanyasıyla kutluyor. #HasretBitiyor çatısı altında ilk proje, koltuk montajını takiben taraftarın eski yuvasında eski koltuklarda yaşadığı unutulmaz anların derlendiği bukoltuklarsahit.vodafonearena.com.tr web sitesiyle hayata geçirildi. Projeyle ilgili, Vodafone Arena işçilerinin koltuk montajlarken görüntülendiği bir de reklam filmi yayınlandı.

TRİBÜN ANILARI DİJİTAL MÜZEYE DÖNÜŞÜYOR

'Bu Koltuklar Şahit' projesi kapsamında, www.bukoltuklarsahit.vodafonearena.com.tr adresine giren Beşiktaşlılar, ekranda çıkan tribün seçeneklerinden istediklerini seçip, boş koltukların üzerine tıklayarak o koltukta yaşadıkları anıları paylaşabilecekler.

Eklenen tüm anılar, ziyaretçiler tarafından okunabilecek ve dileyenler bu anıları sosyal medya üzerinden de paylaşabilecek. Böylelikle, tribün anıları bir çeşit dijital müzeye dönüştürülmüş olacak.

Koltuk montajıyla beraber Vodafone Arena’nın geri sayıma geçişi için web sitesi içeriğiyle örtüşen bir reklam filmi de hazırlandı. Filmde, stat işçileri koltukları tek tek monte edilişi görüntülenirken dış seste taraftarların tribün anıları seslendiriliyor. Filmin sonunda bunca yıl, bunca koltuğun yerini yeni anılara, yeni koltuklara bıraktığı ve Vodafone Arena’nın son düzlüğe girdiği mesajı veriliyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Vodafone Arena'nın duygulandıran tanıtımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER