Vodafone İstanbul Yarı Maratonu kayıtları bugün sona eriyor


Vodafone İstanbul Maratonu'na hazırlık anlamına gelen ve büyük ilgi gören, Vodafone İstanbul Yarı Maratonu kayıtlarının bugün sona ereceği açıklandı.

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu kayıtları bugün sona eriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından organize edilen ve dünyanın en hızlı parkurlarından birine sahip olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, Tarihi Yarımada'da 24 Nisan 2016 Pazar günü koşulacak.

Yarı Maraton ile Çeyrek Maratonu'nun yanı sıra geçtiğimiz yıl ilk defa yapılan Bayrak Yarışı ve Business Maraton olmak üzere; 4 farklı kategoride koşulacak olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda kayıtlar sona eriyor.

İki dönem şeklinde yapılan kayıtlarda ilk kayıt dönemi 29 Şubat'ta sonlanmıştı. İkinci kayıt dönemi bugün sona eriyor. 2015 yılındaki başarılı organizasyondan sonra IAAF tarafından Bronze Label ile ödüllendirilen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda Business Kategorisi'nde şirketler kıyasıya yarışırken, bayrak yarışında ise takımlar ipi en önde göğüslemek için mücadele edecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Vodafone İstanbul Yarı Maratonu kayıtları bugün sona eriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER