Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda yeni kategoriler merak uyandırıyor


İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. işbirliğinde, Vodafone'un isim sponsorluğunda düzenlenecek Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda yeni kategoriler merak uyandırıyor.

26 Nisan Pazar günü Yenikapı Miting Alanı'nda başlayıp Eyüp Feshane'den dönüşle yine aynı noktada son bulacak Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda bu yıl ilk kez Business Maraton ve Bayrak Yarışı kategorileri olacak.

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'na 7500 sporcunun yanı sıra 55 Bayrak Takımı ve 50 Kurumsal Takım başvuruda bulundu.

Türkiye'de ilk defa uluslararası yol yarışında 55 Bayrak Takımı ile 50 Business takımı büyük bir mücadele için Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda koşacaklar. Business kategorisinde alt limit 3 sporcu ile sınırlandırılırken, üst limitte bir sınır bulunmuyor. Buna göre Business Maraton'a katılan şirketler istedikleri kadar sporcu ile organizasyona katılabilecekler.

Bayrak yarışı takımı ise 4 sporcudan oluşuyor. Firmalar ve bir araya gelen 4 koşu gönüllüsü bu kategoriye katılabilecekler.

İstanbul'da tarihi yarımadada gerçekleşecek ve dünyaca ünlü atletlerin rekor için parkura çıkacakları yarışta takım tasnifleri de Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'na ayrı bir heyecan katıyor. Özellikle bayrak takımlarında farklı tarzlar göze çarpıyor. Yarışmacılar parkurda, Sevgi melekleri, Yiğidolar, Kaplumbağalar, Bitirim 4'lü, Çaylaklar, 4 büyükler, Cici Kızlar ve Ironman gibi eğlenceli isimlerle yarışacaklar.

Business yani kurumsal kategoride ise tanınmış birçok ulusal ve uluslararası firma Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'na başvuruda bulundular.
CİHAN
<< Önceki Haber Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda yeni kategoriler merak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER