Vodafone Müzik Yarışması'nın İzmir elemelerine Bursa'dan 10 okul katılacak


Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu olan 'Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması'nın eleme etabı, İzmir elemeleriyle sona eriyor. İstanbul ve Ankara'dan sonra, 8-9 Nisan tarihlerinde İzmir Arena'da yapılacak elemelerde, Bursa'yı on lise temsil edecek. Bursa Anadolu Kız Lisesi,İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesi, Ted Bursa Özel Lisesi, Ahmet Vefik Paşa Anadolu Lisesi, Nilüfer Belediye Barış Anadolu Lisesi, Muradiye Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Orhangazi Çok Programlı Lisesi, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nilüfer İMKB Fen Lisesi, Bursa İMKB Gürsu Anadolu Lisesi büyük finale kalmak için sahneye çıkacak.

İstanbul ve Ankara elemelerini kaçıran liseliler final için son şans olan İzmir elemelerinde, şehirleri ve okulları için en iyisini yapacaklarını belirtti. 25-26 Mart'ta İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılan elemelere Bursa'dan 4 lise katılmıştı. İzmir elemeleri için okullarında kurdukları orkestralarla çalışan Bursalı genç ve yetenekli müzisyenlerin hedefi, yarışmada okullarını en iyi şekilde temsil etmek ve bu senenin büyük ödüllerini kazanmak. Her sene binlerce liselinin coşkulu bir katılım gösterdiği yarışmanın İzmir elemelerinde, 21 ilden toplam 150 okul yarışacak.

Liselilerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions'un liselileri bir kez daha sahneye davet ettiği yarışmanın elemeleri İzmir'de son bulacak. Finale kalan liselerin, profesyonel bir jüri tarafından belirleneceği yarışmanın dev finali ise 29 Nisan'da İstanbul Volkswagen Arena'da yapılacak. Finalist okulları 29 Nisan'da birçok sürpriz bekliyor. CİHAN
<< Önceki Haber Vodafone Müzik Yarışması'nın İzmir elemelerine Bursa'dan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER