Voleybol 4'lü Final Etabı 2. Devre karşılaşmaları sona erdi


Türkiye Voleybol Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Türkiye Voleybol Birinci Ligi 4'lü Final Erkekler 2. Devre Karşılaşmaları Adana'da sona erdi.

Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda üç gün süren müsabakaların son karşılaşmasında ARKAS Spor- Ziraat Bankası'na 3-2 mağlup oldu. Final etabındaki ilk mağlubiyetini alan ARKAS Spor puan farkıyla şampiyon oldu.

Galatasaray, Ziraat Bankası, Galatasaray FXTCR, Halkbank takımlarının karşılaştığı müsabakalar sonunda birinciliği ARKAS Spor elde ederken ikinciliği Halkbank, üçüncülüğü Ziraat Bankası ve dördüncü ise Galatasaray FXTCR oldu.

Bu sonuçların ardından 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ARKAS Spor ile ikinci Halkbank takımları 2016 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandı.

Üçüncü Ziraat Bankası ile dördüncü Galatasaray FXTCR 2016 Erkekler CEV Kupası'nda mücadele etme hakkı elde etti.

KULÜPLERE VE BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi Final Etabı'nın en iyileri şu şekilde:
En Değerli Oyuncu (MVP): Gavin Schmitt (Arkas Spor)
En İyi Smaçör: Gavin Schmitt (Arkas Spor)
En İyi Libero: Volkan Döne (Ziraat Bankası)
En İyi Blokör: Koray Şahin (Ziraat Bankası)
En İyi Pasör: Yiğit Gülmezoğlu (Arkas Spor)
En Skorer Oyuncu: Gavin Schmitt (Arkas Spor)
En İyi Servis Karşılayan: Leonel Marshall (Arkas Spor)
En İyi Servisçi: Gavin Schmitt (Arkas Spor)

Müsabakalar sonunda dereceye giren kulüplere madalya ve kupalarını Adana Valisi Mustafa Büyük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Başkanvekili Akif Üstündağ ile Mustafa Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Göksu ve Suat Güler Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Murat Cevheri Bucak, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Voleybol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf Cemil Oğuz, Voleybol duayeni ve İlk Uluslararası Hakem Nevzat Karazincir, İl Hakem Kurulu Başkanı Tahsin Akış verdi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Bu arada, müsabakalara katkılarından dolayı Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil tarafından, Adana Valisi Mustafa Büyük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü adını Başkan Vekili Murat Cevheri Bucak, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e plaket armağan edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Voleybol 4'lü Final Etabı 2. Devre karşılaşmaları sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER