Voleybolda il birincisi Turgut Reis Ortaokulu oldu

Voleybolda il birincisi Turgut Reis Ortaokulu oldu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2015 - 2016 Eğitim -Öğretim Yılı spor faaliyetleri kapsamında yapılan Erkekler Voleybol İl Birinciliği final maçları oynanan karşılaşmaların ardından sona erdi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim yılı Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakaları Karadeniz Ereğli İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor salonunda oynanan maçların ardından tamamlandı.

Müsabakalar sonucunda adını il şampiyonluğuna yazdıran Turgut Reis Ortaokulu Yalova'da yapılacak olan grup maçlarında Zonguldak'ı temsil etme hakkı kazanırken, ikinciliği Kızılcapınar Ortaokulu, 3.'lüğü Orhanoğuz Ortaokulu ve 4.'lüğü ise Pestilci Ortaokulu elde etti.

2015 - 2016 Eğitim - Öğretim yılı okul spor faaliyetleri Erkekler Voleybolda Zonguldak'ı temsil edecek Turgut Reis Ortaokulu'nun şampiyonluk kupa ve madalyalarını Ereğli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Aksoy takdim etti. Diğer takımların kupalarını ise diğer dereceye giren okulların öğretmenleri verdi.

Turgut Reis Ortaokulu Beden Öğretmeni Ramazan Çetinkaya yapılan törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "2015-2016 Eğitim –Öğretim yılı Küçük Erkekler Voleybol İl birinciliği karşılaşmaları yapıldı. Küçük Erkekler Branşında Turgut Reis Ortaokulu olarak yenilgisiz şampiyon olduk, İlimizi ve ilçemizi En iyi şekilde Yalova'da grup müsabakalarında temsil etmek istiyoruz, Dönem başından bu yana çok çalıştık, Öğrencilerimizin hepsini tebrik ediyoruz, İdarecilerimize teşekkür ediyoruz, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyoruz." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Voleybolda il birincisi Turgut Reis Ortaokulu oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER