Volkan Konak’ın acı günü

TÜRK Halk Müziği sanatçısı Volkan Konak’ın dün 86 yaşında vefat eden annesi Saynur Konak, Trabzon'un Maçka İlçesi'nde toprağa verildi.

Volkan Konak’ın acı günü

Karadeniz müziğinin ünlü sesi Volkan Konak’ın vefat eden annesi Saynur Konak'ın cenaze namazı Maçka ilçesi Merkez Camisi'nde ikindi vakti kılındı. Cenazeye Volkan Konak, abisi Lokman Konak ve kız kardeşleri Nuran Bahçekapılı, Nuriye Yavuz, Nazlı Yavuz, Saadet Yolsal ve Dilek Öztürk’ün yanı sıra Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin, CHP Trabzon eski Milletvekili Volkan Canalioğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Annesinin tabutu başında taziyeleri kabul eden Volkan Konak'ı yakın dostları da bu acı gününde yalnız bırakmadı. Aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Ağaoğlu, Belgin-Sunay Akın, Erol Evgin ve Mustafa Sarıgül'ün de bulunduğu pek çok isim cenazeye çelenk gönderdi.



Saynur Konak'ın cenazesi, namazın ardından Güney Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenazede sık sık duygulandığı gözlenen Volkan Konak, annesinin tabutunu da bir süre taşıdı.

<< Önceki Haber Volkan Konak’ın acı günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER