Volkan: Muslera bir başka

Milli kaleci Volkan, Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'ya övgüler yağdırdı.

Volkan: Muslera bir başka

İstanbul Başakşehir'in milli kalecisi Volkan Babacan, Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'ya övgüler yağdırdı.

Bu sezon 15 maçta kalesini gol kapatarak dikkati çeken Volkan Babacan, kariyeri ve meslektaşı Fernando Muslera konuda ilginç açıklamalarda bulundu.   

 "VOLKAN DEMİREL'İ ÖRNEK ALIYORUM"

Fenerbahçe altyapısından yetişen 26 yaşındaki eldiven, "13 yaşında Fenerbahçe ile tanıştım. Sarı-lacivertli takımın efsane kalecisi Yavuz Şimşek, bizim her şeyimizle ilgilenirdi. Fenerbahçe’den iyi kaleciler çıkmasında onun payı büyüktür. Bugünlere gelmemi sağladı. Volkan Demirel, örnek aldığım bir ağabeyimdir. Mert Günok’la çocukluğum beraber geçti. İkisi de Fenerbahçe’nin kalesine yakışıyor. Mert de bence çok başarılı olacak” dedi.

"MUSLERA BİR BAŞKA"

Bugün Gazetesi'ne konuşan Volkan Babacan, Türkiye forma giyen yabancı kalecilerle ilgili olarak, Ülkemize gelen yabancı kaleci konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Muslera ise başka. Türk kaleciler, hem karakter hem de performans olarak ondan bir şeyler öğrenebilir. Bence şu anda Türkiye’de oynayan kalecilerden en iyisi" ifadelerini kullandı.
Başarılı file bekçisi, EURO 2016 Elemeleri'nde oynanan Hollanda-Türkiye maçında kaleyi korumuş, sergilediği performansla alkış almıştı.
<< Önceki Haber Volkan: Muslera bir başka Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER