Bir emisyon iddiası daha
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Eylül 24 2015
Volkswagen'in dizel motorlarının yaşadığı emisyon probleminin BMW X3 2.0 dizelde de yaşandığı iddia ediliyor.

Bild online da yayınlanan haberde, İCCT adlı denetim şirketinin yaptığı incelemelere göre BMW X3 2.0 dizel motorunun Euro 6 kurallarına göre yaklaşık yüzde 11 oranında daha fazla egzoz dumanı çıkardığı öne sürüldü.
İddialara ilişkin BMW grubundan yapılan acıkılmada BMW şirketinin emisyon değerlerini ölçmek için özel bir sitem kullanmadığına dikkat çekildi. BMW şirketinin borsadaki hisseleri ise güne yüzde 4 oranında yaşadıkları değer kaybı ile başladı.
CİHAN
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yakalama’ kararı2.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı3.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası4.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?5.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!
6.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!7.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'8.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!9.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...10.Propagandanın ayarı kaçtı: İletişim Başkanlığı’nın kasası tamtakır!

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişeye daha ‘yak...

Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırak...

Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıpla...

Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezae...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...


