Vurdukları adam ölünce amca-yeğen suçu birbirine attı

Vurdukları adam ölünce amca-yeğen suçu birbirine attı

Adana'da oto kiralamacı 27 yaşındaki Özkan Aktürk'ün hayatını kaybettiği, ağabeyi 29 yaşındaki Mehmet Salih Aktürk'ün ise yaralandığı olayın şüphelileri oldukları iddiasıyla amca-yeğen gözaltına alındı.

Olay, 8 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 22.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesinde yaşandı. İddialara göre, araç kiralayan Mehmet Salih ile Özkan Aktürk kardeşler, Ali S. ile yeğeni O.S. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali S., tabancayla Aktürk kardeşlere ateş etti. Mehmet Salih Aktürk, karnı, dizi ile ayak bileğine, kardeşi Özkan Aktürk ise göğsüne isabet eden kurşunla yaralandı. Çevredekilerce yakındaki bir özel hastaneye kaldırılan sağlık durumu ağır olan Özkan Aktürk, buradaki ilk müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özel hastanede tedavisi yapılan Mehmet Salih Aktürk'ün ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polis, olayın ardından cinayeti Ali S. ile yeğeni O.S.nin gerçekleştirdiğini, Tabancayı ise Ali S.nin kullandığını belirledi. Polis, amca ile yeğeni gözaltına aldı. O.S.nin yaşı küçük olduğu için ifadesi psikolog eşliğinde Çocuk Şube Müdürlüğü'nde alındı. Ali S.nin ifadesinde yeğeni O.S.nin tabancayı kullandığını söylediği öğrenildi. Yeğeni O.S.nin ise amcasını suçladığı ileri sürüldü. İfadeleri alınan iki şüpheli Adli Tıp Birimi'ndeki ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Vurdukları adam ölünce amca-yeğen suçu birbirine attı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER