..

'Bu çocuk hayatında bir füzeye dokundu mu?'

Gazze’nin hastanelerinde yüzlerce yaralı var. Her yaralının da içler acısı bir hikayesi... Annesi, babası ve kardeşinin ölümüne şahit olan, Gazze hastanelerindeki yaralı çocuklardan biri de 4 yaşında Şeyma.

Al Jazeera'nın haberine göre İsrail’in gerçekleştirdiği hava saldırısı sonucunda annesi ve iki kardeşini kaybetti. Kendisi de yaralandı.

Onun başında bekleyen halası İsrail'in saldırılara gösterdiği tüm gerekçelere şu sözlerle karşılık verdi: “Onlar çocukları öldürmek istiyorlar. Masum insanları öldürmek istiyorlar. Her şeyi vuruyorlar. Hareket eden her şeyi. Yoldan giden araba, bisiklet veya insan olursa hemen vuruyorlar. Bu çocuk hayatında bir füzeye dokundu mu? Onlara zararlı bir şey yaptı mı? Allah’a havale ediyorum Allah’a.”

SİTENE EKLE
<iframe width="650" height="385" src="http://www.shaber3.com/web-tv/embed/9704/650/" allowfullscreen frameborder="0"></iframe><br/><p><a href="http://www.shaber3.com/web-tv/bu-cocuk-hayatinda-bir-fuzeye-dokundu-mu-9704-video-haberi/" target="_blank" title="'Bu çocuk hayatında bir füzeye dokundu mu?'">'Bu çocuk hayatında bir füzeye dokundu mu?' </a> | <a href="http://www.shaber3.com/web-tv/" target="_blank" title="Samanyolu Haber">Samanyolu Haber</a></p>
  • 12 Tem 2014 11:52
    iii