Xavi'den Arda Turan'a övgü

Geçtiğimiz sezon Katar'ın Al-Sadd takımına transger olan İspanyol yıldız Xavi Hernandez, El Mundo Deportivo gazetesine açıklamalarda bulundu.

Xavi'den Arda Turan'a övgü

Gazeteye verdiği mülakatta eski takımı Barcelona hakkında değerlendirmelerde bulunan İspanyol yıldız, Arda Turan hakkında da övgü doldu sözler söyledi.

Xavi, Arda Turan’ın ‘yeni’ pozisyonunda zorlanıp zorlanmadığı sorusu üzerine,”Arda Turan’ın o mevkide oynatılması kadrodaki rekabet açısından çok iyi bir şey. Arda hem geri hem de ileri gitmeyi seven bir oyuncu. Orta sahanın ortasına ve takıma alışması çok çabuk oldu.” cevabını verdi.

“Önemli tecübeler yaşadı”

Arda Turan’ın takımın tecrübeli isimlerinden biri olduğunu da belirten efsane kaptan,”Ayrıca bilmeliyiz ki Arda artık acemi değil, tecrübeli bir oyuncu ve Galatasaray, Atletico Madrid gibi üst düzey takımlarda önemli tecrübeler, başarılar yaşadı. Açıkçası kimse Arda’dan bu kadar iyi olmasını beklemiyordu. Onun bugüne kadar yaptığı işleri takdir ediyorum.” ifadelerini kullanarak milli yıldız hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Sezon başında Barcelona’dan ayrılarak Katar 1. Lig ekiplerinden Al-Sadd' class='textetiket' title='Al Sadd haberleri'>Al Sadd’a transfer olan Barcelona’nın efsane kaptanı Xavi Hernandez, Katar ekibi formasıyla çıktığı 13 maçta 2 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Xavi'den Arda Turan'a övgü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER