Yabancı uyruklu 10 kişin kaldığı evdeki yangın ucuz atlatıldı


Fatih'te sabah saatlerinde bir binada çıkan yangında yabancı uyruklu 10 kişinin yaralandı. Yangında kimisi kendini aşağı atarken kimisi de pencereden çıkarak kutuldu. Evde normalin çok üstünde kişinin kaldığına dikkat çeken Aksaray Mahalle Muhtarı Hüseyin Ustaoğlu, "Tek sevincimiz burada kimsenin ölmemesi. Ama gidişat iyi değil. Aileler rahatsız. Fuhuş olayı var. Devletimizin bu konuya bir an evvel el atması lazım." dedi.

Aksaray Mahallesi, Manastırlı Rıfat Sokak 10 numarada bulunan 7 katlı apartmanın giriş katında saat 06.00 sıralarında henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler diğer katlara da sıçradı. Apartmanda ikamet eden çok sayıda Senegal uyruklu şahıs alevlerin arasında mahsur kaldı. Paniğe kapılan şahıslar, pencerelere çıktı. Binanın dış cephesindeki korkuluklara tutunarak, kendilerini dışarı atmaya çalışan şahıslar zor anlar yaşadı. Olayda 5'i ağır 10 kişi yaralandı.

Yangının büyük korku ve panik yarattıklarını belirten görgü tanıkları bazı şahısların apartmandan aşağı atladığını söyledi.

Yangının çıktığı binada yabancı uyruklu şahısların kaldığını dile getiren Aksaray Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ustaoğlu, "Bu ilk değil, son da olmayacak. Tek sevincimiz burada kimsenin ölmemesi. Ama gidişat iyi değil. Bir evde 30 kişi kalıyor. Tarlabaşı buraya taşındı. Aileler rahatsız. Bu kişiler önce saat işiyle uğraşıyorlardı. Normal karşılıyorduk. Herkes ekmeğinde. Daha sonra fuhuş olayı var. Devletimizin bu konuya bir an evvel el atması lazım." diye konuştu.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Yabancı uyruklu 10 kişin kaldığı evdeki yangın ucuz... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER