Yakub Saygılı'nın eşine 'fedakarlık ödülü'

Türkiye’yi sarsan yolsuzluk operasyonuna imza atan, Yakub Saygılı’nın eşi Esra Saygılı’ya “Fedakarlık Ödülü” verildi.

Yakub Saygılı'nın eşine 'fedakarlık ödülü'

Türkiye’yi sarsan 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonuna imza atan, ardından tutuklanan eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakub Saygılı’nın eşi Esra Saygılı’ya “Fedakarlık Ödülü” verildi.

Cihan Sendikalar Konfederasyonu (CİHAN-SEN) tarafından verilen “Fedakarlık Ödülleri” dün akşam sahiplerine takdim edildi.

Fırat Kültür Merkezi’nde “Fedakarlık Buluşması” adı altında düzenlenen törende, Esra Alagöz, Leyla Karasevda ve 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonuna imza atan daha sonra tutuklanan eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakub Saygılı’nın eşi Esra Saygılı’ya “Fedekarlık Ödülü” verildi.

İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı olan Yakub Saygılı’nın eşi Esra Saygılı ödülünü Cihan Sendikalar Konfederasyonu (CİHAN-SEN) Genel Başkanı Naci Haliloğlu’nun elinden aldı.

‘SİVİL VESAYETİ İSTEMİYORUZ’

Haliloğlu, Türkiye’de yaşanan süreçle birlikte son iki yılda insan hakları adına ne kazanıldıysa kaybedildiğine dikkat çekti.

Haliloğlu şöyle devam etti: “28 Şubat’ta yaşananlardan daha fazla bir zulümle karşı karşıyayız. Huzurun bozulmaması adına sabrediyoruz. Her sabrın bir taşma derecesi vardır. Bunu da kim ne anlıyorsa anlasın. Askeri vesayeti istemediğimiz gibi sivil vesayeti de istemiyoruz. Bunların karşısında her zaman dimdik duracağız.”

DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN

Esra Saygılı’ya ödülünü CİHAN-SEN Genel Başkanı Naci Haliloğlu verdi. Ödülünü aldıktan sonra bir konuşma yapan Esra     Saygılı, eşinin vatana hizmet etmekten başka bir sevdası olmadığına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Yaşadığımız bu süreçte biz de onlara elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bu noktada bizi yalnız bırakmayan vefalı dostlarımıza buradan çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar dualarını eksik etmesinler.”

<< Önceki Haber Yakub Saygılı'nın eşine 'fedakarlık ödülü' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER