Yalçındağ istifa mı etti?
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Eylül 30 2016
Tayyip Erdoğan’ın damadı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın e-postalarının ele geçirilmesinin ardından içerden aktardığı bilgiler tartışılan Doğan Yayın Grubu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ'ın istifa ettiği öne sürüldü
Odatv sitesinin iddiasına göre Mehmet Ali Yalçındağ istifa etti. Habere göre Dün istifa eden Yalçındağ bu kararının kısa süre içinde duyurulması bekleniyor. Yalçındağ'ın, istifasına gerekçe olarak yayımlanan mesajlarının ardından başlayan tartışmada yıpranmasını gerekçe gösterdiği öne sürüldü.
“Mesajları kendisinin göndermediğini söylemişti”
Redhack’in açıkladığı mesajların ardından söz konusu e-postaların gerçek olmadığını iddia eden Yalçındağ, “Benim bilgisayarım maalesef bir şekilde hacklenmiş. Benim günlük bütün raporlarım, rapor dediğim günlük, ben 22 senedir günlük tutuyorum. Hepsi maalesef çalınmış, ele geçirilmiş” demişti. Yalçındağ, teknik incelemenin devam ettiğini söyleyerek “Şaşkınlık içerisindeydim, ama teknik olarak benim bilgisayarımdan e-mail atılmış gibi… e-mail atabiliyorlarmış bilgisayarınızı ele geçirdikleri zaman. Yatak odasına girmek gibi bir şey” ifadelerini kullanmıştı.
Yalçındağ bu göreve 9 ay önce atanmıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı5.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'
6.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı7.AKP affı devrede: Onbinlerce adli suçlunun cezaevinden tahliyesi başladı!8.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!9.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”10.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







