Yamanlar mezunu öğretim görevlisi son yolculuğuna uğurlandı

Yamanlar mezunu öğretim görevlisi son yolculuğuna uğurlandı

Bayram dönüşü İstanbul'a gitmek için ailesiyle yola çıkan ve Balıkesir'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden öğretim görevlisi Mustafa Murat Kasar (41) son yolculuğuna uğurlandı.

Trafiğe yakalanmamak için dün sabah erken saatlerde İstanbul'a gitmek için İzmir'den çıkan Mustafa Murat Kasar (41) yönetimindeki otomobil, Balıkesir yakınlarında kontrolden çıkarak köprüden uçtu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, aracı kullanan baba Mustafa Murat Kasar'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada eşi Aysun Kasar, kızı İrem Nur Kasar (9) ve oğlu Osman Kasar (1) yaralandı. Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İrem Kasar, daha sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Kaza sırasında arkada bebek koltuğunda bulunan 1 yaşındaki Ali Osman Kasar ile onunla ilgilenmek için arka koltuğa geçen ve Avcılar Fatih Koleji'nde öğretmen olduğu öğrenilen anne Aynur Kasar hafif yaralı olarak araçtan çıkartıldı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan İrem Nur Kasar'ın durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

SON YOLCULUĞUNA KALABALIKLAR UĞURLADI

1992 Yamanlar mezunu Mustafa Murat Kasar'ın cenazesi öğle vakti Murat Reis Camii'ne getirildi. Yamanlar Koleji mezunlarının da katıldığı cenaze töreninde yakınları gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından Kasar'ın tabutu cenaze aracına taşındı. Mustafa Murat Kasar'ın cenazesi Kaynaklar Gökdere Mezarlığına defnedildi.

Kasar'ın murathoca.com adlı internet sitesi bulunuyor. Arkadaşları, Kasar'ın mesleği olan İngilizce'ye duyduğu merakın hiç bitmediğini ve Amerika'da uzun yıllar çalışıp eğitim aldığını söyledi.

ODTÜ İngilizce mezunu Kasar, 1998- 2000 yılları arasında Fatih Üniversitesi, 2000-2001 Batı Michigan Üniversitesi, İngilizce Hazırlık Okulu, 2004 –2006 Özel Fatih Anadolu Lisesi, 2006-2008 Beykent Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksek Okulu ve 2008 yılından itibaren ise İstanbul Arel Üniversitesi, Hazırlık Okulu'nda öğretim görevlisi olarak görev yapıyordu.
CİHAN
<< Önceki Haber Yamanlar mezunu öğretim görevlisi son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER