Yandaş Gazeteciden Bahçeli ve MHP hakkında şok tweetler

AKP ve Saray'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Cemil Barlas'ın MHP ve Devlet Bahçeli konusundaki gelgitleri ilginç bir tablo oluşturuyor... Barlas, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi sevse mi sevmese mi bir türlü karar veremiyor.

Yandaş Gazeteciden Bahçeli ve MHP hakkında şok tweetler

Bunun çarpıcı örnekleri ise Twitter hesabında apaçık ortada duruyor.

Yandaş gazeteci bugün attığı tweetinde ''Türkiye için en hayırlısı etnik milliyetçilik yapan mhp ve hdp'nin baraj altında kalıp yok olmalarıdır.. gidişat o yönde zaten. '' diyerek açıkça MHP ve Bahçeli'ye mesaj verip; siyaset sahnesinden silineceklerini söyledi. 



Oysa aynı Cemil Barlas, AKP'nin Meclis'te MHP desteğini arkasına alıp Başkanlık için bastıracağını hesapladığı 2015 yılının sonlarında Bahçeli'ye övgülerini iletmekten geri durmamıştı..

Bkz:  "alternatiflerine baktım da.. devlet bahçeli candır.. "



Barlas henüz geçen hafta ise bugün silineceğini söylediği Bahçeli ve partisine sempati ile yaklaşıp şu paylaşımı yapmıştı; bahçeli milletin yüreğini soğutuyor..



Barlas, ayrıca Nisan ayında attığı tweette Bahçeli'nin kalp ameliyatı olmasına göndermede bulunarak MHP Genel başkanının ameliyat sonrası kendi istedikleri çizgiye geldiğini belirtmişti.



Postmedya
<< Önceki Haber Yandaş Gazeteciden Bahçeli ve MHP hakkında şok tweetler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER