Yandaş işadamı da zorda: Jetini satıyor
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ocak 19 2021
Daha önce Pandemi sebebiyle zor günler yaşayan Simit Sarayı'nın patronu Abdullah Kavukçu'nun özel jetini satışa çıkardığı belirtildi.
Sözcü gazetesi yazarı Serpil Yılmaz, Simit Sarayı'nın patronu Abdullah Kavukçu'nun özel jetini satışa çıkardığını yazdı.
Simit Sarayı'nın Ziraat Girişim'e devir için Rekabet Kurulu'na yaptıkları başvuruyu geri çektiğini hatırlatan Yılmaz, "Simit Sarayı'nın geride yalnızca kredi, kira ve piyasa borçları kalmadı. Ele avuca gelen varlıkları da kaldı… Bunların başında Göztepespor Başkanı Mehmet Sepil'den 12.5 milyon dolara aldığı TC-SPL Challenger 300 tipi özel jet geliyordu. Aradan koca bir yıl geçti. Kredi ödeme güçlüğü azalmadı. Pandemi Londra'dan Suudi Arabistan'a, İstanbul'dan Ankara'ya bütün dükkânlarını vurdu." değerlendirmesini yaptı.
Yılmaz yazısında, "Halen sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle kimse Simit Sarayı'na gidip oturmuyor. Ama bankalar yüksek bir tahammül (!) gösterip, kredi borçlarına karşılık uçağa el koymamış." yorumunu yaptı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor2.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!3.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı4.Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sırada5.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Öze...

17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati...

AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürü...

Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sı...

Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general h...


