Yandaş kalemler 'U' dönüşü yapmaya başladı

AKP'nin İsrail ile masaya oturduğunun ortaya çıkması sonrası yandaş kalemler bir bir U dönüşü yapmaya ve yaşanan süreci köşelerinden tevil etmeye başladılar.

Yandaş kalemler 'U' dönüşü yapmaya başladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kısa bir süre önce meydanlardan 'Mescid-i Aksa'ya postalla girenle dost olmayız' sözlerinin ardından Ömer Çelik geçtiğimiz günlerde "İsrail dostumuzdur" açıklamasını yaptı. Bu sözleri bazı yandaş kalmeler hazmedemese de U dönüşü yapıp bu yakınlığı anlatma gayretine girenler de ortaya çıkmaya başladı.


O isimlerden biri de AKP'nin yayın organı gibi çalışan Star Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak. Albayrak, son yazısında İsrail ile anlaşmanın savunmasını yapmaya şimdiden başlamış gözüküyor. Nuh Albayrak son yazısında bu dostluğu "Akşamdan sabaha dengelerin değiştiği bu ortamda İsrail ile husumet sadece İran-Rusya-Esad-PYD şer ittifakının işine yarar." sözleriyle anlatmaya çalıştı.

İşte Nuh Albayrak'ın yazısının ilgili kısmı:

"Akşamdan sabaha dengelerin değiştiği bu ortamda İsrail ile husumet sadece İran-Rusya-Esad-PYD şer ittifakının işine yarar.

Önemli olan millî menfaatlerimize hizmet eden bir anlaşma sağlamaktır.

Çok bilmiş meslektaşlarımızın meşhur ifadesiyle ‘üst düzey bir yetkili ile sohbet fırsatı buldum’ ve her şeyi sordum.

Erdoğan düşmanları biraz üzülecek ama günlerdir boş konuşuyorlar.

Görüşmeler zaten aylar öncesinden beri devam ediyordu.

Gelinen nokta itibariyle ilk iki madde kabul edilmiş, üçüncüsü görüşülüyor."


<< Önceki Haber Yandaş kalemler 'U' dönüşü yapmaya başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER