Yandaş mahalle karıştı... İhale işlerini beceriyorlar ama

AKP yandaşı Yeni Şafak'ın yazarlarından Salih Tuna, Ülke TV'de yayınlanan programda AKP'nin gençlik kollarını eleştirdi.

Yandaş mahalle karıştı... İhale işlerini beceriyorlar ama


 AKP gençliğinin 15 Temmuz'dan sonra bir slogan üretemediğini dile getiren Tuna, "Şaştım kaldım. Bu ne ya... Biz otursak beş kişi kafa kafaya versek kaç tane slogan üretiriz. Aferim ihale işlerini beceriyorlar" dedi.

Salih Tuna bu sözlerinden sonra Twitter'da 'Ak-Troll'in hedefi oldu. Yandaş yazarlardan da Tuna'ya "samimiyetine inanıyoruz" sözleriyle destek gelirken, sosyal medya uzun süre bu sözleri konuştu.

AKP GENÇLİĞİNDEN 'FETHULLAH GÜLEN'Lİ YANIT

Tuna'nın sözlerine AKP Gençlik Kolları'ndan yanıt geldi. Twitter'da dolaşıma sokulan video 17/25 Aralık Yolsuzluk Operasyonları'nın ardından A Haber'de yayınlanan bir programa ait. Programda Salih Tuna, "Hocaefendi, hiçbir şekilde bizi alakadar etmez ama, bir görüntüyle ya da başka bir vasıtayla özür dilemesini istemem ben" diyor.

Salih Tuna'ya bir tepki de Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan  geldi.

CUMHURBAŞKANLIĞI’NDAN DA TEPKİ

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Genel Koordinatörü Orhan Karakurt da Salih Tuna’ya tepki göstererek “Şehit olmak için yollara dökülen gençlerin anlından öpüyorum. Abileri olarak ben meydanlarda slogan üretiyorum. Sen işine bak” dedi.

Bu sözlerin ardından Twitter’da AK Parti Gençliği Salih Tuna’yı hedef aldı. Gazeteci Cemil Barlas ise Tuna’ya sahip çıktı.
<< Önceki Haber Yandaş mahalle karıştı... İhale işlerini beceriyorlar ama Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER