Yandaş siteden Elif Çakır'a ağır sözler

Karar gazetesi yazarı Elif Çakır, bugünkü köşe yazısında Erdoğan'ın Mavi Marmara konusunda son günlerde yaptığı açıklamaları eleştirmişti.

Erdoğan 'Mavi Marmara' hakkında konuştu: Bizden mi izin aldınız?

Video: Arşiv

Hükümete yakınlığı ile bilinen "duvardibi" adlı haber sitesi son yazısından dolayı Elif Çakır için çok ağır sözler kullandı.

İşte o sitenin Elif Çakır hakkındaki haberi....

"Bastır parayı istediğin pozisyonu alsın!"

"Erdoğan düşmanı AKP’li Neo-paralel gazete Karar’ın yazarı Elif Çakır, artık her yazısında ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “diktatör” gibi imalarla hakaret ediyor, ya da bugünkü yazısında olduğu gibi dalga geçiyor. Taraf’ta paralel örgütün tetikçiliğini yaparken Mustafa Karaalioğlu tarafından Star’a transfer edilen Çakır, Karar’da aslına dönüp Erdoğan’a sabdırmaya devam ediyor. Star’dayken neler yazdığı düşünülünce Elif Çakır, bastır parayı senin için yazsın profiline uygun bir karakter olarak medyanın çirkin vitrinini temsil ediyor. Elif Çakır hakkındaki şu tweet de paraya göre nasıl pozisyon aldığını ortaya koyuyor."

ELİF ÇAKIR'DAN AÇIKLAMA VAR!

Kendisine hakaretamiz sözlerle saldıran site hakkında açıklama yapan Elif Çakır, "Gün gelecek, 28 Şubatı aratmayan, bu ahlaksız sitelerin arkasındaki "dindar Akpartili güçler" ortaya çıkacak!" dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Çakır, şu ifadelere yer verdi:

"Bu ahlaksız ve sözümona "dindar AK Partili" sitenin arkasında hangi "güç" var? Sanki bilmiyoruz değil mi?

28 Şubat'ta okullara alınmıyorduk. Adımız türbanlıydı!! Bu dönemde ve gelinen süreçte, AKPartiye sırtını yaslayanlar ve dindar bildiklerimiz tarafından pervasızca belaltı saldırılara maruz kalıyoruz!Ne acı!Darçemberin içinde değilsen başörtülü değil "türban"lısın? Kendi dilleriyle ve elleriyle yaptıkları hertürlü aşagılık saldırıyı ---hakediyorsun demektir!
Utanmayın! Yukarı bakıp ıslık çalmaya devam edın!

Gün gelecek, 28 Şubatı aratmayan, bu ahlaksız sitelerin arkasındaki "dindar Akpartili güçler" ortaya çıkacak!"
Kaynak: Aktifhaber
<< Önceki Haber Yandaş siteden Elif Çakır'a ağır sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER