Yandaş Yavuz Bingöl de Gezi İddianamesine girdi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Mart 5 2019
Gezi Parkı eylemleriyle ilgili iddianamede türkücü Yavuz Bingöl'ün de ismi yer aldı. İddianamede, Bingöl'ün 6 Haziran 2013'te yapılan yürüyüşe ve dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan görüşmeye katıldığı belirtildi.
Gezi Parkı eylemleriyle ilgili iddianamede Yavuz Bingöl'ün de adı yer aldı. İddianamede Bingöl'ün, 6 Haziran 2013'te yapılan yürüyüşe katıldığı belirtildi ve şu ifadelere yer verildi:
"06.06.2013 günü yaşanan olaylara bakıldığında; saat 19:00'da aralarında Edip AKBAYRAM, Zülfü LİVANELİ, Yavuz BİNGÖL ve Volkan KONAK'ın da olduğu sanatçılar Gezi Parkı eylemlerine destek vermek için Galatasaray Lisesi'nden Taksim Meydanı'na yürümüşlerdir."
Gazete Duvar'ın aktardığına göre, Bingöl'ün dönemin Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Taksim Dayanışması'yla yapılan görüşmeye de katıldığı ifade edildi.
Geçtiğimiz 26 Şubat’ta Yavuz Bingöl’ün doğum gününe katıldığı Cumhurbaşkanı Erdoğan ise “davacı mağdur” sıfatıyla yer alıyor
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama2.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!3.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama4.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!5.Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' gerekçesiyle kara kutuyu incelemeyi reddetti!
6.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Habertürk eski GYY Veyis Ateş tutuklandı7.Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı8.Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehit oldu, 6 IŞİD'li öldürüldü9.M. Ertuğrul İncekul'dan yeni kitap: Tutsak Zamanlar10.İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakk...

İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyo...

Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çi...

Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şo...

Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' g...


