Yandaş yazar 'Gül' hakkında hükmü verdi

Ahmet Sever'in Abdullah Gül'le ilgili kitabı yandaş ve havuz medyasının gündemini işgal etmeye devam ediyor.

Yandaş yazar 'Gül' hakkında hükmü verdi

Ahmet Sever'in Abdullah Gül'le ilgili kitabı özellikle yandaş ve havuz medyasının gündemini işgal etmeye devam ediyor. Yandaş medya Kanal 24'e konuk olan Star Gazetesi yazarı Cem küçük Sever'in kitabı için ilginç yarumlarda bulundu. 'Abdullah Gül'ün hata yaptığını ve bu kitapta Ahmet Sever kadar Abdullah Gül'ün de payı olduğunu çünkü okuyup onay verdiğini' söyledi.

'KİTABIN ÖZETİ'

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün çok fazla abartıldığını söyleyen Küçük 'kitabın özeti şudur; Gül olmasaydı her şey kötü olurdu; Türkiye 3.dünya ülkesi olurdu. Erdoğan her şeyi kötü yaptı, Gül her şeyi doğru yaptı' dedi. Cem Küçük'ten başbakan tespiti | Samanyolu Haber

'GÜL O KADAR DA GÜÇLÜ DEĞİL'

Kitapta geçen ve Ruşen Çakır'ın Abdullah Gül tarafından tutuklatılmasının önüne geçildiği iddiasına da değinen Cem Küçük 'Gül'ün gücü yetiyorduysa Balyoz'u da durdursaydı, askeri casusluğu da durdursaydı o zaman. Ruşen Çakır tutuklanacak olsaydı tutuklanırdı' dedi.

'KİTAP GÜL'ÜN ONAYINDAN GEÇTİ'

Ahmet Sever'in iddialarının doğru ya da yanlış olmasından öte asıl sıkıntının 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanmış olması diyen Küçük sözlerine şöyle devam etti: Temel mesele bu kitabın Gül'ün onayından geçmiş olması. Bu kitaba göre Gül, yenilmezler gibi Thor gibi, Ironman gibi biri Erdoğan ise böyle sessiz bir tip.

'BU KİTAP EN ÇOK GÜL'E ZARAR VERİYOR'

Her ne olursa olsun sonuçta bu kitabın en çok Abdullah Gül'e zarar verdiğini ve Gül'ün her makamda bulunduğunu bundan sonra siyasete bulaşmaması gerektiğini savunan Cem Küçük 'bu kitap en çok Abdullah Gül'e zarar veriyor. Bu saatten sonra Abdullah Gül'ün siyasi hayatı bitti. Bir başbakan olamaz çünkü bu kitap Abdullah Gül'ün onayından ve süzgecinden geçti' dedi.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Yandaş yazar 'Gül' hakkında hükmü verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER