Yandaş yazardan akıl almaz hesap

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mavi Marmara baskını ile ilgili "giderken günün Başabakanı'na mı sordunuz?" diyerek kendisinden izin alınmadan gidildiğini söylemesi yandaş yazarların da çark etmesinde sebep oldu.

Rahim Er'den Mavi Marmara şehitleri üzerinden kan pazarlığı

Postmedya'dan Rıdvan Turşak'ın haberine göre Erdoğan önderliğindeki AKP'nin İsrail ile anlaşma masasına oturması yandaş medyada yer alan gazetecilerin söylemlerine de yansıdı..

En son Erdoğan'ın 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan Mavi Marmara baskınında suçlu olarak İHH'yı görmesi ve ''giderken bana mı sordunuz'' demesi gündeme geldi..

Yaşanan bu tarihi çarkla birlikte AKP yanlısı Ülke TV'de yer alan Ülkenin Manşetleri programda sarfedilen mide bulandırıcı sözler ise olaya farklı bir boyut kattı.

Programda Türkiye gazetesi yazarı olan yandaş Rahim Er, Mavi Marmara'da ölenlerin ailelerine verilen paranın onların acılarını hafifletmeye yetebileceğini çünkü 20 milyon doların önemli bir meblağ olduğunu ifade etti..

Rahim Er, program sunucusunun ‘’ne yapılsaydı peki’’ sorusuna sunucuyu bile şaşırtıp şu skandal sözlerle cevap verdi: ''9 Şehit verdik biz orada. 9 şehide verilecek olan tazminat ne kadar? 20 Milyon Dolar. Öyle mi? 20 Milyon dolar kabaca kaç para yapar 60 Milyon tl. Kişi başı ne düşer? Bu miktar düşük ama en azından bu ailelerin dertlerine derman olacaktır. Kısmen de olsa teselli edecektir. Keşke mümkün olsaydı da her aile için 20 milyon dolar alınabilseydi.''

Yandaş gazeteci bu sözlerle hem hayatını kaybedenlerin hatıralarına ve onların yakınlarına saygısızlık etti hem de hayatını kaybeden vatandaşlarımızın bedelini para cinsinden hesapladı..
<< Önceki Haber Yandaş yazardan akıl almaz hesap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER