Yapmayın, bu kadar ahmak olmayın...

Hizmet hareketine ait kurumlar, dernekler hallaç pamuğu gibi atılırken buldukları kurban listeleri üzerine inanılmaz senaryolar bina etmeye devam ediyorlar

Yapmayın, bu kadar ahmak olmayın...

Biz bıktık... 

Ama hamakat virüsü hükümet medyası üzerinden bütün Türk medyasını esir aldı. 

Biat etmenin baş şartı havuz medyasından haberleri kopyala-yapıştır almak olunca gazeteciliği masa başı hikaye yazmak şeklinde ifa edenler, silsile halinde diğerlerini de kendi formuna soktu. 

Doğan medyası zaten buna teşneydi. Konu dindarlara çullanma olunca da adeta kendini buldu, küllerinden doğdu, sahte demokratlık oyunundan daral gelen gazetesine, televizyonuna bir ferahlık geldi.

Bugün... Havuzun en azılı gazetelerinden Yenişafak'ta bir haber. TUSKON'a bağlı dernekte arama yapılıyor. Bulunan listenin birinde ise isimlerin karşısında 'nafile' ve 'vacip' ve 'tahsil yapıldı gibi ifadeler var. Bilenler için açık ki bu liste bir kurban ibadeti listesi. Kurbanlık hayvan bağışlayanlar isimlerini yazdırmışlar.

Her buldukları listeye himmet toplantısı vs gibi isimlerle senaryo yazan ekibin gözüne bir detay çarpıyor. 18. kişinin adı olarak ''Peygamber Efendimiz'' ifadesi var. Hemen başlıyorlar senaryoya. 

Devamını gazeteci görünümlü senaristin kaleminden okuyalım:

''TUSKON operasyonunda gözaltına alınan 81 şüphelinin, Emniyetteki yer sıkıntısı yüzünden İstanbul Adliyesi'nde gerçekleştirilen polis sorgusu dün akşam sona erdi. Şüpheliler, soruşturmayı yürüten savcı tarafından sorgulanacak.

TUSKON'a bağlı Florya İşadamları Derneği'nde yapılan aramada ele geçirilen belgede, toplantıya katılan işadamlarının listesine yer verilmiş. İsimlerin karşısına 'nafile' ve 'vacip' ve 'tahsil yapıldı' notları düşülmüş. 18. sırada ise toplantıya katılan isim olarak Peygamber Efendimiz yazılmış. Ne hikmetse bu sıra hakkında herhangi bir yoruma yer verilmemiş.''

Haberin tamamı bu gibi saçmalıktan oluşuyor. Ve bu haber havuz medyası ve Doğan medyasında günün en çok okunanları arasında yer alıyor. (Haber burda)

Belli ki okurlarınız uyarmıyor. İçinizde hiç nafile kurban kesen, bağışlayan da mı yok acaba?

Hazır Kurban Bayramı arefesindeyken, vaktiyle kurban bağışlayıp Efendimiz'in (sas) ruhuna hediye eden belki de şu anda sorgu sırası bekleyen isimsiz hizmet kahramanı...

Allah senin kurbanını makbul etsin.




<< Önceki Haber Yapmayın, bu kadar ahmak olmayın... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER