Yetmedi, şimdi de kiraladılar

Koza-İpek Holding'e atanan kayyımlar İpek ailesinin gayrimenkullerinin aileye kiraya verildiği öğrenildi.

Yetmedi, şimdi de kiraladılar

Koza-İpek Holding'e ait İstanbul ve Ankara'daki gayrimenkul ve müştemilatı, kayyımlardan oluşan yeni yönetim kurulu tarafından tekrar İpek ailesine kiralandı.
 
"Gayrimenkullerin kiraya verilmesi" gündemiyle 29 Şubat'ta toplanan yönetim kurulu, bazı binaların aileye kiraya verilip verilmemesini tartıştı. Başkan Hasan Ölçer, Hayrullah Dağıstan, Ali Yazıcı, Arif Yalçın, Çetin Altay, Hamza Yanık, Mehmet Hikmet Keleş, Mustafa Akçıl ve Ümit Önal'dan oluşan 9 yönetim kurulu üyesinin hazır bulunduğu toplantıda, gayrimenkullerin kiraya verilmesi karara bağlandı.

Söz konusu kararda, "29.02.2016 tarihinde yönetim kurulumuzca yapılan yeni değerlendirmeler sonucunda holdinge ait İncek'te bulunan İpek Çiftliği ve müştemilatı ile İstanbul ili Bebek Mahallesi'nde bulunan İpek Köşkü dahil gayrimenkullerin belirlenen rayiç bedeli üzerinden aylık peşin ödenmek suretiyle, yıllık olarak kiralanmasına oy çokluğu ile karar verilmiştir" denildi.

Toplantıda yönetim kurulu başkanı sıfatıyla yer alan avukat Hasan Ölçer, "Koza-İpek Holding'e ait gayrimenkullerin İpek ailesine kiraya verilmesine muhalif kaldığını" belirterek, belgeyi imzaladı.

Bu kararın ardından, İstanbul ve Ankara'daki gayrimenkuller ay başından itibaren her biri aylık ortalama 150 bin liraya kiraya İpek ailesine verildi.


Kaynak: Hürriyet
<< Önceki Haber Yetmedi, şimdi de kiraladılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER