Yarbay Mehmet Alkan'ın babası konuştu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ağustos 25 2015
Türkiye'nin konuştuğu Yarbay Mehmet Alkan'ın babası Hasan Alkan konuştu. Alkan, oğlu hakkında açılan disiplin soruşturması için: 'İp, inceldiği yerden kopsun!' dedi.

Geçtiğimiz günlerde PKK'nın hain saldırısında Yüzbaşı Ali Alkan şehit düşmüş, şehidin abisi Yarbay Mehmet Alkan cenazede hükümete çözüm süreci üzerinden sert tepki göstermişti.
Yarbay'ın eleştirilerinin ardından havuz medyası ve bazı AKP'liler Yarbay'a linç girişiminde bulunmuştu. Şehid Ali Alkan'ın ve Yarbay Mehmet Alkan'ın babası Hasan Alkan, Rotahaber'den Eşref Aydoğmuş'a konuştu.
Yarbay Mehmet Alkan'ın babası Hasan Alkan'a, oğluna yönelik gerçekleştirilen linç girişimini ve hakkında disiplin soruşturması açıldığı iddialarını, düşüncelerinin neler olduğunu sorduk. Acılı baba, düşüncelerini şöyle ifade etti:
"Soruşturma açarsa açsınlar. İp inceldiği yerden kopsun. Bizim hiçbir endişemiz yok. Çocuğumun biri öldü, biri sağ. Şükürler olsun Allah'a dört tane çocuğum var. Açlıktan ölmezler ya, Allah nimetini verir, ne yaparsa yapsınlar."
YARBAY MEHMET ALKAN SERUMA BAĞLI YATIYOR
Öte yandan Yarbay Mehmet Alkan'ın eşi yaptığı açıklamada: 'Eşim çok üzüldü. Kardeşine aşırı bir sevgisi vardı. Şu an serum bağlı ve yatıyor. Çok rahatsız.' şeklinde konuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?2.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!3.Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe gösterilen deliller dosyada yokmuş!4.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!5.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor
6.Sadettin Saran suçlamalar için ne dedi? İşte ifadesi...7.İsrailliler Netanyahu hükümetini protesto etti: 'İsrail tarihinin en kötüsü’8.Putin'in seçim çağrısı Zelensky'i kızdırdı: 'Ona kalmadı'9.Hakan Fidan'a AKP'li Ensarioğlu'ndan partiyi karıştıran çıkış: 'Ya görevi bırakır ya da görevden alınır'10.'Kemal Gülen ile Yoldayız' yeni bölümüyle yayında: Kaçırmayın!

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER

Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezae...

Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa G...

Zeydan Karalar'ın tutuklu kalmasına gerekçe göster...

17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati...

Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Öze...


