Yarbay Mehmet Alkan'ın babası konuştu

Türkiye'nin konuştuğu Yarbay Mehmet Alkan'ın babası Hasan Alkan konuştu. Alkan, oğlu hakkında açılan disiplin soruşturması için: 'İp, inceldiği yerden kopsun!' dedi.

Yarbay Mehmet Alkan'ın babası konuştu

Geçtiğimiz günlerde  PKK'nın hain saldırısında Yüzbaşı Ali Alkan şehit düşmüş, şehidin abisi Yarbay Mehmet Alkan cenazede hükümete çözüm süreci üzerinden sert tepki göstermişti.

Yarbay'ın eleştirilerinin ardından havuz medyası ve bazı AKP'liler Yarbay'a linç girişiminde bulunmuştu. Şehid Ali Alkan'ın ve Yarbay Mehmet Alkan'ın babası Hasan Alkan, Rotahaber'den Eşref Aydoğmuş'a konuştu.

Yarbay Mehmet Alkan'ın babası Hasan Alkan'a, oğluna yönelik gerçekleştirilen linç girişimini ve hakkında disiplin soruşturması açıldığı iddialarını, düşüncelerinin neler olduğunu sorduk. Acılı baba, düşüncelerini şöyle ifade etti:

"Soruşturma açarsa açsınlar. İp inceldiği yerden kopsun. Bizim hiçbir endişemiz yok. Çocuğumun biri öldü, biri sağ. Şükürler olsun Allah'a dört tane çocuğum var. Açlıktan ölmezler ya, Allah nimetini verir, ne yaparsa yapsınlar."

YARBAY MEHMET ALKAN SERUMA BAĞLI YATIYOR

Öte yandan Yarbay Mehmet Alkan'ın eşi yaptığı açıklamada: 'Eşim çok üzüldü. Kardeşine aşırı bir sevgisi vardı. Şu an serum bağlı ve yatıyor. Çok rahatsız.' şeklinde konuştu.
<< Önceki Haber Yarbay Mehmet Alkan'ın babası konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER