Yarsuvat: Fenerbahçe'yi 1907'de biz kurduk


Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Duygun Yarsuvat, yarın oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçının bir özelliğinin olmadığını, sarı kırmızılı kulübün 1905'de kurulduğunu Fenerbahçe'yi ise 1907'de kendilerinin kurduğunu söyledi.

Galatasaray Kulübü'nün mali kongresi öncesi Duygun Yarsuvat, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. İlk olarak mevcut yönetime gösterilen eleştiriler hakkında değerlendirmelerde bulunan Yarsuvat, "Müspet ve menfi eleştiriler olabilir. Her eleştiriden bir sonuç çıkar. Fikirlerin çatışmasından gerçekler ortaya çıkar." dedi.

Alt yapının Riva'ya taşınma projesi hakkında sorulan bir soruya ise Yarsuvat, "Galatasaray Avrupa yakası takımıdır Anadolu'ya gitmeye gerek yok." yorumunda bulundu.

Yarın oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçı için ise Duygun Yarsuvat, "Derbi maçın bir özelliği yok. Her iki kulüp senelerce karşı karşıya gelmişlerdir. Biz 1905'de kurulduk, onları biz 1907'de kurduk. Ve rakip olsun diye kurduk. O rekabet 1907'den beri devam ediyor." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Yarsuvat: Fenerbahçe'yi 1907'de biz kurduk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER