Yasak kalktı, "Tekrar merhaba" dedi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ocak 13 2021
UBER Türkiye’nin resmi Twitter hesabında Türkiye'de erişim engelinin bugün itibarıyla resmen kaldırıldığı duyuruldu. Yapılan paylaşımda, “Tüm İstanbullulara tekrar merhaba” ifadesi kullanıldı.
İstanbul Bölge İstinaf Mahkemesi aldığı karar ile UBER'e Türkiye’de erişim engeli getiren ilk derece mahkemesi kararını hatalı bulmuştu.
UBER sözcüsü kararla ilgili olarak, "Türkiye’ye inanıyoruz ve bağlıyız. İstinaf mahkemesi UBER Taksi ile faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edebileceğimizi teyit ettiği için mutluyuz. Uygulamamızı İstanbul'daki tüm yolcu ve sarı taksi şoförlerine sunmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulunmuştu.
İSTANBULLULARA TEKRAR MERHABA
UBER Türkiye'nin resmi Twitter hesabında şöyle denildi: "UBER'e Türkiye’de uygulanan erişim engeli mahkeme kararına uygun olarak bugün itibarıyla resmen kaldırıldı! Tüm İstanbullulara tekrar merhaba."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'3.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!4.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?
6.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!7.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!8.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı9.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!10.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, ...

'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'

Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeye...

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle ser...

MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinle...


