Yasal sendikaya üyeliği suç saydı, işsiz öğretmene hakaret etti!

AKP Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Aktif Sen üyeliği sebebiyle ihraç edilen bir memura, "Bu Aktif Sen’in ne olduğunu bilmiyor musun? Hak etmişsin kardeşim. Bile bile bu örgütün sendikasına kayıt olmuşsun. Darbe girişimi başarılı olsaydı belki şimdi sen de bizim ensemizde boza pişirecektin, çakallar gibi ortada dolaşacaktın" diyerek hakaret etti.

samanyoluhaber.com

AKP'li Şahin'den mağdur memura: Hak etmişsin kardeşim

Şahin, Karabük'te 100'üncü Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. 

Partililere hitaben konuşan Şahin, mağduriyet yaşanmadığını savundu. AKP'li Meclis Eski Başkanı Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre kurulmuş Aktif Eğitim Sen'e üye olduğu için memuriyetten atılan vatandaşa hakaret etti:

"Biri geldi. Kararname ile memuriyetten atılmış. Milli Eğitim Bakanlığı'nda bir memur. Sen 20 yıldır memur olduğunu söylüyorsun. Bu Aktif Sen’in ne olduğunu bilmiyor musun? Hükümet bu yapıya karşı mücadeleye başladı. Bunları duymadın mı arkadaş sen? Ne yapabilirim ben? Hak etmişsin kardeşim. Bile bile bu örgütün sendikasına kayıt olmuşsun. Darbe girişimi başarılı olsaydı belki şimdi sende bizim ensemizde boza pişirecektin, çakallar gibi ortada dolaşacaktın. Kimi kandırıyorsun sen?" 

Şahin, Aktif Eğitim Sen'e yasadışı bir örgütse neden teşvik verildiği, neden üye yapmasına müsaade edildiği ve 15 Temmuz öncesi kapatılmadığı konularına açıklık getirmedi.
<< Önceki Haber Yasal sendikaya üyeliği suç saydı, işsiz öğretmene... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER