Yaşlı adamın öldüğü cesedi kokunca anlaşıldı


Kayseri'de tek başına yaşadığı evde hayatını kaybeden 63 yaşındaki kanser hastası Bayram Tutum'un öldüğü cesedi kokunca anlaşıldı.

Olay, merkez Kocasinan ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Çoruh Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı apartmanın son katında yaşandı. İddiaya göre, kolon kanseri ve şeker hastalığı tedavisi gören Bayram Tutum'un tek başına yaşadığı evinden pis kokular gelmesi üzerine komşuları polisi aradı. Polisin, Tutum'un yakınlarıyla birlikte geldikleri evde kapı açılmayınca çilingir çağrıldı. İçeri girildiğinde Bayram Tutum'un cesediyle karşılaşıldı.

Evde yapılan incelemenin ardından Tutum'un çürümeye yüz tutan cenazesi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Burada yapılan incelemede, Tutum'un 3 ya da 4 gün önce kanser hastalığına bağlı olarak hayatını kaybettiği anlaşıldı. Cenazesi yıkandıktan sonra toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Yakınlarının verdiği bilgiye göre en son geçen Pazar günü annesiyle telefonda konuşan Bayram Tutum'un, eşinden boşandığı ve hiç çocukları olmadığı öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Yaşlı adamın öldüğü cesedi kokunca anlaşıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER