Yaşlı çiftin katil zanlısı torun tutuklandı

Yaşlı çiftin katil zanlısı torun tutuklandı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyündeki evinde 6 Ocak 2016 tarihinde ölü bulunan İbrahim Tiryaki (74) ile 71 yaşındaki eşi Fatma Tiryaki'nin (71) cinayet zanlısı olarak torunu Erdoğan Teryaki (32) tutuklandı.

Evlerinde tüfekle öldürülmüş halde bulunan Fatma ve İbrahim Tiryaki çiftinin katil zanlısı olarak torunları Erdoğan Teryaki, 05 Şubat 2016 Cuma günü Ürgüp ilçe Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınma sebebi olarak Jandarma Kriminal Laboratuvarı'ndaki incelemede torun Erdoğan Teryaki'nin kıyafetinde barut izine rastlanması olarak belirtiliyor. İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgusu tamamlanan Erdoğan Teryaki, hakkında düzenlenen sorgu evraklarıyla birlikte bugün adliyeye sevk edildi.

Güvenlik önlemleri altında adliyeye götürülen torun Erdoğan Teryaki, basın mensuplarının 'Neden öldürdün ?' sorusuna "Ben öldürmedim." diye cevap verdi. Bir başka gazetecinin "Pişman mısın?" sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgusu yapılan torun Tiryaki tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Öğle arası olması nedeniyle savcılık sorgusu sonrasında Jandarma Komutanlığı'na götürülmek üzere adliyeden çıkarılan zanlı Erdoğan Teryaki, bir basın mensubunun "bir şey söyleyecek misin?' sorusunu da yanıtsız bıraktı.

Erdoğan Tiryaki, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Yaşlı çiftin katil zanlısı torun tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER