Araştırmaya gerek yok

Mehmet Göksu

Mehmet Göksu

22 Ağu 2016 14:23
  • Çok yakın tarihte , AKP iktidarı döneminde ;Ankara’da Hükümete göre 95 HDP’ ye göre 120 kişi, Ankara Genelkurmay önünde 28 kişi, Atatürk Havalimanı’nda  45 kişi,15 Temmuz darbe girişimi sonrası ise 265 Kişi hayatını kaybetti. 

    Bilanço ağır, Son 14 ayda 24 bombalı saldırıda 377 kişi hayatını kaybetti, 1717 kişi yaralandı


    Şimdi Gaziantep’te ise çocuk canlı bombanın kendisini patlatmasın sonucunda da 55 kişinin hayatına mal  oldu. Ölenlere Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum. Ancak önemli bir konuya da parmak basmak istiyorum;

    Bütün bu olaylar ve bu kadar canlar ve binlerce yaralılardan sonra acaba Hükümet bir daha olay olmaması için ne tedbir aldı alıyor.

    Bu olayları araştırmak için TBMM’de komisyon kurulmasını engellemek dışında !

    En son 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında komisyonlar kurulur ve bağımsız heyetler oluşur da bu darbe girişiminin ne olduğu ortaya çıkar diye herkes beklerken kendi kurduğu komisyona AKP üye vermiyor. Belki 3 ay sonra verebiliriz diyor.

    Bu süre içerisinde yine adil yargılamanın önüne geçilecek, yine suçsuzlar derdest edilecek, yine boş yere binlerce insan tutuklu bir şekilde hapislerde bekletilecek. Bu mudur adalet anlayışı? 

    Bu mudur Adalet ve Kalkınma Partisi'ndeki  ADALET! Kelimesinin karşılığı ve anlamı?

    CHP güya Ana muhalefet Partisi, nerede ? Sayın Kılıçdaroğlu her saraya gidenler gibi o da oranın suyundan içti ve dümen suyuna girdi. Gıkı çıkmıyor. Hani Adaleti, demokrasiyi ,insan haklarını sonuna kadar savunacaktınız ? Ne oldu? Size ne vadetti yada gözünüzü boyadı da böyle tırstınız.? Yenikapı’da madde saydınız durdunuz. Nerede o maddeleri hayata geçirecek CHP ? 
    Sizi de Saray kullandı, sizde yakında bir kenara atılırsınız.
    Hapishanelerde , poliste sorguda meydana gelen işkence olayları o kadar fazla ki, 21.yüzyılda bunlarda olur mu ? dedirtecek cinsten şeyler.
    MHP ,zaten AKP’nin yavrusu gibi, Sayın Bahçeli adeta bu parti mini bir muhalefet gibi kalsın , sarayın yanında istifade etsin yeter anlayışı ile bitirildi. Ne Adalet, ne demokrasi ne insan hakları hiç Bahçeli’yi enterese etmiyor. Bahçeli kendisine muhalif olanları düşman bildi, o yolda devam ediyor.

    Gaziantep belediyesi sürekli yeni yeni mezar yerleri açtırıyor. Allah muhafaza yoksa yeni canlı bombalar mı patlayacak yada patlatacaklar? Memlekette neler oluyor?

    Yabancı basın olan olayların hiç birisine soyut bir canlı bomba diye vermiyor. Sürekli Cumurbaşkanı’nın çerçevesinde olayları anlatıyorlar. Sanki bir şeyler biliyorlar. Yabancı basın bizim yerli havuz medyasından çok farklı veriyor haberleri. Her halde gerçekleri ,doğruyu ,olayları çarpıtmadan verecek bir medyanın olmayışının payı büyük Türkiye’de.
    Allah milletimizi daha büyük felaketlerden muhafaza etsin.
    Gidişat  hiç iyi görünmüyor.

    Mehmet GÖKSU

    22 Ağu 2016 14:23
    YAZARIN SON YAZILARI