İddia eden ispatlar

Mehmet Göksu

Mehmet Göksu

03 Eki 2016 13:57
  • Darbe teşebbüsünün üzerinde nerede ise üç ay gibi bir süre geçti. İddialar nelerdi diye bir baktığımızda silahlı kuvvetler içerisinde sözüm ona ‘Yurtta Sulh Konseyi’ adı ile bir grup asker böyle bir teşebbüste bulunmuş.

    Vatandaşa yutturulmaya çalışılan bu darbe teşebbüsü kelimenin tam anlamı ile kötü bir senaryo ve kötü bir film. Neden derseniz hedefine ulaşmaması bunun en net göstergesi.

    Geride kalan 260 üzerinde şehit ve binlerce yaralı. Darbe yapanların henüz kim olduğunu bulamayan bir AKP iktidarı on binleri hapiste işkencelere tabi tutup kimsenin böyle bir sorgulamaya girmesini de istemiyor. Türkiye’de tonlarca uzman var ama bir ya da bir kaç tanesi çıkıp da ‘yahu kim yaptı bu darbe girişimini?’’ diye sormuyor. 
    Türk insanı uyuşturuldu ve uyutuldu.
    Katil öldürdüğünün cenazesine katılırmış ki, kendinden bilmesinler diye. Aynen RTE de darbe girişimi sonrası şehitlerin cenazesine katılıyor ve şehit ailelerini ziyaret edip bazen de Kuran okuyarak çok masum gibi kendini lanse ediyor. Ama Unutma RTE eninde sonunda senin yaptıkların ettiklerin gün yüzüne çıkacak ve hesap vereceksin kaçışın yok eğer yeryüzünde olursan .

    Hizmet hareketindeki insanları hapse koymakla ve onlara oralarda işkence yaptırmakla kalplerinden Allah davası ve peygamber sevgisini hiç bir zaman silemeyeceksin. Onlar asrı saadeti örnek alan insanlardır. Bilal-i Habeşi’ye yapılan eziyeti zulmü ve işkenceyi hatırlarsanız, davasından vazgeçiremediler.

    Bugün yapılan işkencelerde dönemine göre ondan farksız kalır bir yanı yok.

    Dönen bir kişi var mı ?

    Darbe girişimi gecesi Facetime ile bağlantıdan itibaren RTE Hizmet Hareketini suçladı ve buna devam etti ki, bugünlerde yapılanların hepsi haklı görülsün istedi. Sadece kendini kandırdı. Hani iddia eden ispatla yükümlü diyordun ne oldu sayın RTE, hani suç ispat edilene kadar kişi masumdu?

    Bir de masumiyet karinesi vardı. Ne oldu bunlara?

    Darbe girişimini Sayın Erdoğan planlamadıysan;

    Komuta kademesini neden görevden alıp değiştirmedin?
    Sana haberi önceden veremeyen MİT Müsteşarını neden görevden almadın?
    Sulh Konseyi üyelerini neden bulup halkın önüne çıkarmadın?
    Enişteden öğrendiğin darbe girişimini kendi birimlerinden öğrenmeyecek kadar aciz bir Cumhurbaşkanı isen nasıl Başkomutansın ?
    Darbeyi araştırma komisyonunun kurulmasına neden müsade etmedin? 
    Eğer etseydin arkasında Sayın Erdoğan’ın çıkacağından endişe ettin.
    Nasıl Mavi Marmara’da 10 kişinin katili Sayın Erdoğan sen isen, Darbe girişimi sonrası halkı sokağa çıkarıp silahın karşısına atan kişi olarak 260 kişinin şehit olmasından da Sayın Erdoğan sen sorumlu ve katilsin. 

    Eğer değilsen müsaade et de Uluslararası bir komisyon Darbe girişiminde bulunanları senin adına araştırıp gizlediğin doğruları ortaya çıkarsın

    Mehmet GÖKSU
    03 Eki 2016 13:57
    YAZARIN SON YAZILARI