Skyland İstanbul: Belgrad ormanı ve boğaz manzaralı

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe’de inşa edilen Skyland İstanbul projesi, yatırımcılara kalite ve lüksü bir arada sunuyor.

Skyland İstanbul: Belgrad ormanı ve boğaz manzaralı

Kent merkezinde konumlanan proje, hem belgrad ormanı hem de boğaz manzarasına sahip.

Eroğlu Gayrimenkultarafından  Seyrantepe’deinşa edilen  Skyland İstanbul projesi, yatırımcılara kalite ve lüksü bir arada sunuyor. Kent merkezinde konumlanan proje, hem belgrad ormanı hem de boğaz manzarasına sahip. Konumu ve mimari yapısıyla ayrıcalıklı projeler arasında yer alan Skyland İstanbul projesi,  sunduğu  sosyaldonatı ve peyzaj düzenlemesi  ile de fark yaratıyor.

Proje;kent merkezinderesidence,otel, alışveriş merkezi ve ofis’ten oluşan bir karmadan oluşuyor.Akıllı evteknolojisiile donatılan proje,yatırımcılara kapalıotopark ve döşenmiş dairelergibi önemli ayrıcalıklar sunuyor.Projede daire tipleri, 1+1,2+1,3+1 ve  4+1’den oluşuyor.

Skyland İstanbul projesinde, bin residence yer alıyor. Yatırımcılar, projeden ev alırken ister belgrad ormanı manzarası isterlerse boğaz manzaralı  tercihinde bulunabilecekler.Seyrantepelokasyonunda  3kule’den oluşan Skyland İstanbul  projesi, bütün kent manzarasına hakim bir konuma sahip.

<< Önceki Haber Skyland İstanbul: Belgrad ormanı ve boğaz manzaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER