MixRadio Iphone ve Android kullanıcılarına mı geliyor?

Microsoft’un 18 bin kişiyi işten çıkaracağını duyurmasının ardından Nokia yeni adımlar atmaya hazırlanıyor

MixRadio Iphone ve Android kullanıcılarına mı geliyor?

Tam da Microsoft’un Nokia’nın bir çok akıllı telefon projesini elemesinin ve 18 bin kişiyi işten çıkaracağını duyurmasının ertesi günü Nokia, the Guardian gazatesine, kendi ürünü olan müzik dinleme uygulaması; Mixradio’nun ticaretlerinin bir kolu olarak devam edeceğini söyledi.

MixRadio gruptan diğer bir deyişle Microsoft’tan ayrılarak yoluna yalnız devam ediyor. Aslında yakında iOS ve Android sürümü piyasa çıkabilir.

MixRadio CEO’su Jyrki Rosenberg music dinleme servisinin bütün Windows Phone’larda yüklü geleceğini fakat yakın zamanda başka işletim sistmelerine de açılmak istediklerini söyledi.

MixRadio ilk olarak 2011’de ortaya çıkmıştı. Spotify veya diğer müzik dinleme uygulamaları gibi kendi müzik listenizi yapmanıza veya müziği kendinizin yapmaya imkan tanımıyor. Daha çok farklı paketler altında zevkinize göre müzik listeleri oluşturabiliyorsunuz. Aynen Pandora’da olduğu gibi sevmediğiniz parçayı geçebilir veya favori sanatçılarınıza göre çalma listesi arayabilirsiniz. Ne kadar çok dinler ve uygulamayla haşır-neşir olursanız sizin tercihlerinizi o kadar iyi öğrenir ve ona göre sevebileceğiniz karışık listeler önerebilir.

Büyük bir artı olan MixRadio’nun reklamsız ana versiyonunu bedava yükleyebilirsiniz. Diğer bir çok müzik uygulaması paralı versiyonunu satın alıncaya kadar sizi reklam yağmuruna tutacaktır. Hazır yeri gelmişken Nokia da paralı versiyonu MixRadio+ ile yüksek kaliteli müzik dinleme, sınırsız parça atlama ve parçaları kendi websayfalarında dinleme gibi bir çok imkan veriyor. Aylık $7 yani ortalama ?15 gibi bir ücretle sahip oalbileceğiniz paralı versiyonu $10 (?22) Spotify ile kıyaslanınca oldukça uygun.

Rosenberg açıkça söylemese de “MixRadio yakında iOS & Android’e gelecek” iması çok açıktı. Görünüşe göre Pandora, Spotify, Rhapsody ve diğer müzik dinleme servisleri yeni bir yarışmacıyla tanışacak.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber MixRadio Iphone ve Android kullanıcılarına mı geliyor? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER