Yazgülü Aldoğan'ın Posta'daki yazılarına son verildi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ağustos 6 2018
Hükümete yakın Demirören Medya Grubu'na satılan Posta Gazetesi'nde yazar Yazgülü Aldoğan ile yollar ayrıldı.
Gazeteci Yazgülü Aldoğan'ın Posta'daki yazılarına son verildi. Gazeteci Aldoğan'ın gazetedeki en son yazısı 12 Temmuz'da yayımlandı.
"Tazminatsız kovulduğu" bilgisinin Yazgülü Aldoğan'a sözlü olarak bildirildiği öğrenildi. Uzun yıllardır Posta'da yazan Aldoğan, 15 Temmuz darbe girişimi davalarında askeri öğrencilerin durumlarını sıklıkla köşesine taşıyordu.
Türkiye'nin en büyük medya grubu olan Doğan Medya Grubu, Erdoğan Demirören'in sahipliğindeki Demirören Medya Grubu'na resmen satıldıktan sonra yayın politikasında ciddi değişiklikler yaşanmıştı. Grup bünyesindeki gazete ve televizyon kanallarında çalışan pek çok gazeteciyle de yollar ayrılmıştı.
Satış haberlerinin ardından Posta Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay da bir süre önce 'ben yokum' diyerek istifasını vermişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper Kupa Fenerbahçe'nin oldu2.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları3.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








