Yazıcıoğlu için 7 yıldır her hafta 500 kişilik sofra kuruyorlar


BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının hayrına her hafta 500 kişilik sofra kuran Deniz Yıldızları Derneği, üç ayların başlaması nedeniyle helva dağıttı. Dernek yönetimi, 7 yıldır her hafta Cuma Namazı sonrası hayırseverlerin katkılarıyla şehitler için yemek ikram etmeyi sürdürüyor.

Deniz Yıldızları Kültür Eğitimi Sanat ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nurhan Erdoğan, "3 ayların başladığı bugün de özellikle memleketimiz her cephesinde terörle mücadele eden polisimize ve askerimize duacıyız. Dağıtılan yemeğin sevabını bütün vatan sathında şehit olan kardeşlerimize hediye eyliyoruz" dedi.

2009 yılında Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının şehit olması vesilesiyle kurulmuş bir dernek olduklarını anlatan Nurhan Erdoğan, 3 ayların başlaması nedeniyle bu hafta bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, şöyle devam etti: "Halkımızın katkılarıyla yemekleri ikram ediyoruz. Derneğimize maddi manevi katkıda bulunan hayırseverlere çok teşekkür ederiz. 3 ayların başladığı bugün de özellikle memleketimizin her cephesinde terörle mücadele eden polisimize ve askerimize duacıyız. Allahu Teâlâ hepsinin yar ve yardımcısı olsun. Ezanlarımız dinmesin, bayrağımız inmesin, Vatan topraklarımız bu zalimlerin şer ve hile odaklarının fitnelerinden muhafaza olsun diye dua ediyoruz. Bugün dağıtılan yemeğin sevabını bütün vatan sathında şehit olan kardeşlerimize hediye eyliyoruz. Allahu Teâlâ mekânlarını cennet eylesin. Hepimize de şehitlik makamı ihsan eylesin. Millet olarak dimdik ayaktayız ve öyle olacağız. Bu memleket çok badireler atlattı. Hiçbir zaman zalime fırsat vermeyeceğiz. Halkımızın mübarek Recep ayını kutluyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Yazıcıoğlu için 7 yıldır her hafta 500 kişilik sofra... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER