Yeni Akit'in iddialarına ABD'den yalanlama gecikmedi


Yeni Akit gazetesinin 'Montaj Üssü ABD' başlıklı haberinde ortaya attığı iddilara yalanlama gecikmedi. Everest Productions Genel Müdürü Adem Kalaç, 12 Kasım 2015'te yayınlanan haberdeki ifadeleri kesin bir dille yalanladı ve kınadığını dile getirdi.

Basın duyurusunda şu ifadeler yer aldı:

"Yeni Akit Gazetesinin 12 Kasım 2015 tarihinde 'Montaj Üssü ABD' başlıklı haberinde, kurumumuz 'Everest Productions' ile ilgili yazılanları kesin bir şekilde yalanlıyor, esefle kınıyor ve şiddetle reddediyoruz. Haber diye sunulan metin tamamıyla gerçek dışı, ortaya atılmış olan iddialar gazetecilikle bağdaşmayan, bütünüyle iftira, masa başında uydurulduğu anlaşılan mesnetsiz, hayal ürünü senaryolardır.

Bir Amerikan şirketi olan kurumumuzun medya ve multimedya sektörüne yönelik hizmet ve ürünleri, Amerika'da bir çok ödül kazanmış ve Amerika'da ve dünyanın bir çok ülkesinde bulunan saygın medya organları tarafından tüketilmektedir.

Haberi hazırlayan gazete ve haberi kaynak göstererek kurumumuzun ve çalışanlarımızın adına zarar vermeye yönelik haber yapan tüm basın yayın kuruluşlarına karşı hem şirket hem de bireysel haklarımızı ulusal ve uluslararası hukuk önünde sonuna kadar arayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Everest Production Corporation
Adem Kalaç"
CİHAN
<< Önceki Haber Yeni Akit'in iddialarına ABD'den yalanlama gecikmedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER