Yeni bir günlük gazete geliyor
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mayıs 16 2022
Select Yönetim Kurulu ve Avrupali Türk Markalar Birliği Başkanlığının yanı sıra muhalif kanal Halk TV'nin de başında bulunan Cafer Mahiroğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yeni bir günlük gazete için çalıştıklarını ifade etti.
Halk TV'nin başında bulunan ve ayrıca Select Yönetim Kurulu ile Avrupali Türk Markalar Birliği Başkanlığı göevlerini de yürüten Cafer Mahiroğlu, yeni bir günlük gazete için çalıştıklarını aktardı.
"Yeni Dönem"in medyasını inşa ettiklerini belirten Mahiroğlu, gazetenin çıkış tarihi ve ismi konusunda ise bir bilgi paylaşmadı.
İşte Mahiroğlu'nun o mesajı:
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”2.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var3.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”4.Erdoğan Hatay'da brandalarla kapatılan inşaatlar için: ‘Şu binaların güzelliklerine bak…’5.Yenidoğan çetesine tahliye!
6.İşte amca yeğen Cebeciler! Saray danışmanı çıktı7.İstanbul'da otobüs şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 7 yaralı8.5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzanan başarı hikayesi Tututanlar'da9.Ünlülere uyuşturucu soruşturmasında flaş gelişme: Veyis Ateş de gözaltına alındı10.Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmesiyle ilgilenmiyor!
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







