Yeni Fiat Doblo Cargo ve Fiorino Cargo'ya İngiltere'den 2 ödül


Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında üretilerek dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen Fiat Doblo ve Fiorino'nun Cargo modelleri, İngiltere'de 'Ticari Filo Ödülleri' jürisi tarafından sınıflarında 'Yılın Vanı' seçildi. 'Yılın Yeşil Filo Üreticisi' ödülünü de kazanarak çevreci bir başarıya imza atan Fiat markası, aynı zamanda 'Yılın Ticari Araç Filo Üreticisi' ödülünü de üst üste ikinci defa almayı başardı.

Firmadan yapılan açıklamaya göre, İngiltere'de her yıl düzenlenen 'Ticari Araç Filo Ödülleri' kapsamında Fiat Doblo Cargo 'Yılın Küçük Vanı', Fiorino Cargo ise 'Yılın Şehir İçi Vanı' seçildi. 'Ticari Araç Filo' ödülleri kapsamında jüri tarafından sınıflarının en iyisi seçilerek tüm rakiplerini geride bırakan Fiat Doblo Cargo ve Fiorino Cargo, yükleme kapasitesi, konfor, ekonomik kullanım masrafları gibi özellikleri ile etkileyici sonuçlara imza atarak birinciliği elde etti.

Fiat, aynı zamanda yılın 'Yeşil Filo Üreticisi' ödülünü de kazanarak çevreci bir başarıya da imza attı. Fiat markasınının İngiltere'nin en çevre dostu markası seçilmesinde, tüm ticari araç modellerinin üstün yakıt verimliliğine sahip olması, araçların uzun ömürlü olması ve geri dönüşüm gibi nedenlerin etkili olduğu jüri üyeleri tarafından özellikle vurgulandı. Fiat markası aynı zamanda 'Yılın Ticari Araç Filo Üreticisi Ödülü'nü de üst üste ikinci defa almayı başardı

Türkiye'de de hafif ticari araç sınıfının referans modeli olma başarısını gösteren Fiat Doblo Cargo, standart, uzun şasili maxi ve uzun şasili yüksek tavan maxi XL olmak üzere 3 faklı gövde seçeneği sunuyor. 2,2 metre ile 3,4 metre arasında değişen iç mekan uzunluğu, yüksek tavan versiyonunda 5400 litreye varan yük bölümü hacmi ve 1 ton istiap haddi ile sınıfının en iyisi olan Doblo Cargo, yeni nesli ile birlikte daha etkileyici tasarımı ve sürüş konforunun yanı sıra daha teknolojik, daha pratik, daha verimli olmayı başarıyor. Ayrıca tüm versiyonlarında standart olarak sunulan 'Elektronik Stabilite Programı' ile güvenlikten de ödün vermiyor.

Fikri mülkiyet hakları Tofaş'a ait olan, Türk mühendis ve işçilerinin imzasıyla hayata geçirilen Minicargo projesinin Fiat markalı yüzünü temsil eden Fiorino'nun Cargo modeli ise 2800 litreye varan yük hacmi ile hem işlerinizi kolaylaştırıyor hem de ticari aracın sağlamlık ve kapasitesini bir otomobilin rahatlığı ile birleştiriyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Yeni Fiat Doblo Cargo ve Fiorino Cargo'ya İngiltere'den 2 ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER