Yeni filmini sır gibi saklıyor!

Türk Sineması’ndaki yükseliş yeni çekilen filmler ve gişe rakamlarıyla devam ediyor.

Yeni filmini sır gibi saklıyor!

Durum böyle oyunca da sektör yaz-kış demeden film çekiyor. Komedi ağırlıklı projelerin öne çıktığı yaz filmleri arasında 32 yıl sonra yönetmen koltuğuna oturan Türkan Şoray ve Cem Yılmaz'ın projeleri dikkat çekiyor.

Türkiye’ye döndükten sonra magazin gündemine oturan Meryem Uzerli, dizi projesinden aradığını bulamasa da ‘Annemin Yarası’ filminde rol alarak oyunculuk özlemini dindirdi. Belgrad’da çekilen filmde Ozan Güven, Belçim Bilgin ve Okan Yalabık gibi isimler oynuyor.

YAKTIN BENİ

Ye­şil­ça­m’­ın kö­şe taş­la­rın­dan Uğur Yü­cel, 30 yıl­lık si­ne­ma ka­ri­ye­rin­de bir il­ki ya­şa­mak adı­na, yaz ay­la­rın­da ka­me­ra kar­şı­sı­na geç­ti. Ün­lü oyun­cu oğ­lu Can Yü­ce­l’­in yö­net­ti­ği ‘Yak­tın Be­ni­’ fil­min­de Mel­tem Cum­bul, Sarp Apak ve Si­nem Ko­bal baş­rol­de oy­nu­yor.  Uğur Yü­cel, “Yak­tın Be­ni ilk ko­me­di fil­mim. Bir­kaç yıl ön­ce ka­ran­lık ya­pım­la­ra ara ve­rip, gü­ler yüz­lü iş­ler yap­ma­ya ka­rar ver­di­m” di­yor.

ALİ BABA VE YEDİ CÜCELER

Cem Yıl­ma­z’­ın 16 Eki­m’­de viz­yo­na gi­re­cek olan son fil­mi Ali Ba­ba ve Ye­di Cü­ce­ler izleyici tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Filmin çekimleri 30 Ma­yı­s’­ta İstanbul’da başlayan çekimler, geçtiğimiz hafta Bul­ga­ris­ta­n’­da tamamlandı. Konusu sır gibi saklanan filmde Yılmaz’a usta oyuncu Za­fer Al­göz, Çe­tin Al­tay ve Iri­na Iv­ki­na gi­bi isim­le­r eşlik ediyor.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA

32 yıl son­ra yö­net­men kol­tu­ğu­na otu­ran Tür­kan Şo­ray, kı­zı Yağ­mur Üna­l’­ın ya­pım­cı­lı­ğı­nı üst­len­di­ği film için ‘mo­to­r’ de­di. Onur Ün­lü­’nün yazdığı film­le ilgili Şo­ray “Bu film mes­lek ka­ri­ye­rim­de çok önem­li. Ye­şil­çam film­le­ri­nin ta­dı ola­cak gi­bi his­se­di­yo­rum” dedi.

OSMAN PAZARLAMA

Şa­han Gök­ba­kar,  ‘Re­cep İve­di­k’ten fark­lı bir film­le iz­le­yi­ci kar­şı­sı­na çık­ma­ya ha­zır­la­nı­yor. Gök­ba­ka­r’­ın 6. fil­mi ‘Os­man Pa­zar­la­ma­’da Demet Akalın da rol aldı. Şubatta vizyona girecek filmin çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlandı.

BUGÜN
<< Önceki Haber Yeni filmini sır gibi saklıyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER