İşte Milli Takım'ın yeni forması

A Milli Futbol Takımının EURO 2016 için özel dizayn edilen formalar tanıtıldı.

İşte Milli Takım'ın yeni forması

Milli Futbol Takımlarımızın Nike tarafından hazırlanan yeni iç saha ve deplasman formaları bugün tanıtıldı.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden yeni forma tanıtımını şöyle yaptı:
 
A Milli Takımımız yeni formaları ilk kez Mart ayında oynayacağı İsveç ve Avusturya maçlarında giyecek. Milli Takım, UEFA EURO 2016 ve FIFA Dünya Kupası Rusya 2018 elemelerinde de bu formalarla sahaya çıkacak.
 
Futbolseverler A Milli Takım'ın yeni formalarını TFF'nin Online Mağazası olan eshop.tff.org adresinden ön siparişle satın alarak Milli Takım'la aynı gün giyme fırsatına kavuşabilecek. 

Milli Takım Taraftar Kulübü üyeleri formalara indirimli ulaşma şansına sahip olurken, tüm futbolseverler ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilecek. 

Tanıtıma özel olarak yeni formaları bugün ön sipariş verenler arasından 10 kişiye formaları imzalı olarak gönderilecek.
 
Teknolojinin son imkanları kullanılarak hazırlanan ve kültürel öğelerin ön plana çıkartıldığı iç saha ve deplasman formalarının özellikleri şöyle:  

Türkiye İç Saha Forması

Avrupa futbolunda önemli bir güç olarak ortaya çıkan Türkiye için yeni bir şafak doğuyor.
 
Bu dönüm noktasını kutlamak için, Türkiye, fark yaratan kültürel detaylar barındıran, uluslararası arenadaki yükselişini yansıtan, yenilikçi ve cesur yeni iç saha formasına kavuşuyor.
 
Alttan siyah olarak başlayan yeni iç saha forması omuzlardan yukarı doğru yayılan güçlü bir kırmızıya  dönüşen özel bir grafiğe sahip. 

Bu grafik zincirlerden yapılan savaşçı zırhını andırırken Türk mimarisinin en önemli parçalarından birisi olan karmaşık mozaik desenlerinden de ilham almaktadır.
 
Türkiye Milli Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan "Formanın siyahtan kırmızıya doğru gitmesi, kırmızıyı ön plana çıkartması, Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli değerlerini temsil eden renk kırmızı olduğu için çok önemli. 

İnşallah bu renklerle, bu formayla büyük başarılara imza atacağız. Forma beni çok heyecanlandırdı. Bir an önce üstüme giymek istiyorum." dedi.
 
Yeni iç saha forması kenarından ince siyah bir çizginin geçtiği modern bir kırmızı V yakaya sahip ve arka yüzünde 'Türkiye' yazıyor.

Formanın her iki tarafında koltuk altından aşağıya kadar inen siyah şeritler yer alıyor. Bu şeritler oyuncu hareket halindeyken daha fazla havalandırma sağlamak için genişler ve altında bulunan kırmızı renk parlar.
 
Siyah olan şortun her iki tarafında bulunan şeritler formadakilerle birleşir ve aynı mantıkta futbolcuya hareketlerinde rahatlık sağlar.
 
Formayı tamamlayan  yeni iç saha çorapları, siyah ve arkasında kırmızı doğrusal grafik desenleriyle tasarlanmıştır.

Şort ve çorabın formadan çarpıcı bir şekilde farklı renkte olması, bedenin, bacakların en hızlı bölümünü vurgular ve bu renk seçimi, hız ve heyecan duygusunu yaratır.

Bu yeni forma milli gururu temsil ederken, futbolculara kumaş dokuma, performans teknolojisi, nem yönetimi ve çevresel sürdürülebilirliği kapsayan Nike'ın en son yeniliklerini sağlamak için üretildi.

Türkiye Deplasman Forması

Türkiye... Avrupa futbolunun yükselen gücü.

Milli Takımın yeni dış saha forması turkuazdan omuzlara doğru yayılarak beyaza dönüşen mikro geometrik şekillerin olduğu özel bir grafiğe sahip.
 
Formada yer alan şekiller ve renkler Türk mimarisindeki güzel ve karmaşık mozaik uygulamalarını anımsatırken zincirlerden yapılan desen ilhamını savaşçı zırhından alır.
 
Yeni dış saha forması kenarından kırmızı çizginin geçtiği modern bir V yakaya sahip ve arka yüzünde 'Türkiye' yazıyor.

Formanın her iki tarafında koltuk altından aşağıya kadar inen kırmızı şeritler yer alıyor. Bu şeritler oyuncu hareket halindeyken daha fazla havalandırma sağlamak için genişler ve altında bulunan turkuaz renk parlar.

Turkuaz olan dış saha şortunun her iki tarafında bulunan kırmızı şeritler formadakilerle birleşir ve aynı mantıkta futbolcuya hareketlerinde rahatlık sağlar.
 
Forma setini tamamlayan yeni dış saha çorapları, kırmızı ve arkasında beyaz doğrusal grafik ile tasarlandı.

Şort ve çorabın formadan çarpıcı bir şekilde farklı renkte olması, bedenin, bacakların en hızlı bölümünü vurgular ve bu renk seçimi, hız ve heyecan duygusunu yaratır.

Bu yeni forma milli gururu temsil ederken, futbolculara kumaş dokuma, performans teknolojisi, nem yönetimi ve çevresel sürdürülebilirliği kapsayan Nike'ın en son yeniliklerini sağlamak için üretildi.

Ayrıca Bugün ön sipariş verenler arasından 1., 10., 20., 30., 40., 50. 60., 70., 80., 90. ve 100. kişilere formaları, Milli Takım futbolcuları imzalı olarak gönderilecektir. 

<< Önceki Haber İşte Milli Takım'ın yeni forması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER