Kültür Bakanı Topçu, AKM'nin yerini bilemedi

Habertürk'te "Güne Bakış" programına katılan yeni Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, AKM'nin yerini bilemeyince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Kültür Bakanı Topçu, AKM'nin yerini bilemedi

Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili soru üzerine bir süre konuşan Topçu, sunucu Veyis Ateş'in araya girip "Buradan AKM'ye nasıl geleceksiniz" sözlerine karşın konuşmasına devam etti. Topçu, daha sonra sunucuya dönerek "Şu bizim hipodromdaki AKM'yi mi diyorsunuz?" diye sordu. Taksim'deki AKM cevabını alan yeni Kültür Bakanı, "Haa Taksim'deki AKM'yi..."  tepkisini verdi. Ortaya ilginç görüntüler çıktı.


Veyis Ateş'in "Ak Parti iktidarı ile bazı sanatçılar arasındaki polemik meselesi, AKM ne olacak" sorusunu cevaplayan Bakan Topçu, "İnşallah Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili çok farklı projelerim var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sadece Çanakkale'den ibaret mi sanıyoruz. Bizim bir Libya mücadelemiz yok mu?" dedi ve Libya'yı anlatmaya devam etti.

Sunucu Veyis Ateş'in araya girip "Buradan AKM'ye nasıl geleceksiniz" demesi üzerine bir süre daha konuşan Yalçın Topçu, daha sonra "Şu bizim hipodromdaki AKM'yi mi diyorsunuz?" diye sordu.

Veyis Ateş ise "Taksim'deki AKM'yi soruyorum" dedi. Bu hatırlatma üzerine Topçu, "Haa Taksim'deki AKM'yi... Allah Allah... O bina Taksim'e yakışmıyor" ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Kültür Bakanı Topçu, AKM'nin yerini bilemedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER