Yeni Şafak'ın yalanı bu kez de 'Cumartesi'ye takıldı

Yandaş Gazete Yeni Şafak, yalanlarla dolu haberlerinde bugün de insan aklıyla alay eden hatalara yer verdi.

Yeni Şafak'ın yalanı bu kez de 'Cumartesi'ye takıldı

Hükümet yandaşı Yeni Şafak,  Fethullah Gülen Hocaefendi’ye mason iftirası attı ancak yalan kısa sürede ortaya çıktı. İnternet üzerinden 10 liraya satın alınabilen kağıtlarla hazırlanan yalanlarına bugün de devam eden Yeni Şafak, yine yaş tahtaya bastı.

İMZALAR AYNI ELDEN ATILMIŞ
Yandaş Yeni Şafak'ın yalanlarla dolu haberinde eskitme kağıtlara yazılan yazılarda insan aklıyla alay edercesine komik hatalar göze çarpıyor. İmzaların atıldığı mektuba dikkatlice bakıldığında imzaların aynı kişi tarafından ve aynı kalemle atıldığı bariz bir şekilde anlaşılıyor.

 

RESMİ GÖREVLİYE CUMARTESİ GÜNÜ MESAİ YAPTIRDILAR

Haberde 1977-78 yıllarında Orman Bakanlığı yapan, aynı zamanda Müsteşar Yardımcılığı ve Bakanlık Müşavirliği gibi görevlerde bulunan Sabahattin Savcı'ya bir şikayet mektubu geldiği ve Savcı'nın da bu mektuba cevap yazdığı iddia ediliyor. Sabahattin Savcı ise 19.07.1975 günü cevap yazısı yazıyor. Üretilen belgede dikkat çeken ayrıntı, bu tarihin Cumartesi'ye denk gelmesi. Bilindiği üzere Devlet Memurları Kanunu'na göre 1974 yılından bu yana Cumartesi ve Pazar günleri resmi tatil


"PHOTOSHOP" AYARLARINIZI DEĞİŞTİRİN

Yandaş gazete Yeni Şafak, yalanlarla döşediği yazılarda yine bilgisayarda eskitilen kağıtları kullanıyor. Her nasılsa dünkü masonluk belgesinde olduğu gibi bütün kağıtlarda çay lekesi bulunuyor. İnsan aklıyla alay eden bir diğer yandaş hatası ise kağıtların çay benzeri lekeleri ile kaplı olmasına rağmen yazıların bir harfinin bile deforme olamaması. Baştan aşağı photoshop kullanıldığı her halinden belli olan yalan haberlerle ilgili yandaş gazeteye bizim de bir tavsiyemiz var. Photoshop ayarlarınızı değiştirin.



SAMANYOLUHABER.COM


 
<< Önceki Haber Yeni Şafak'ın yalanı bu kez de 'Cumartesi'ye takıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER