Hazim Sesli’nin eski dostları duydunuz mu?
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Mart 13 2020
“Anadolu kaplanları”, “Anadolu sermayesi”, “Yerli ve milli sermaye” sloganları ile 3 Kasım 2002’de iktidara gelenler 2015 yılından beri Anadolu çocuklarını adeta doğruyor.
Hayatında trafik cezası tebligatı bile almamış işadamlarını gece yarısı evlerinde gözaltına alıyorlar, hapse atıyorlar.
Hınçlarını alamayınca hapishanede canlarına kast edilmesine göz yumuyorlar.
Nevşehir’den gelip yerleştikleri Uşak’ta Türkiye’nin kalkınması için dört kuşaktan beri alın teri döken Sesli ailesinin güzide evladı Hazim Sesli’ye reva görülenler karşısında elem duymayanlar aynanın karşısına geçip bir daha baksınlar kendilerine.
TEK SUÇU FAKİR TALEBEYE BURS VERMEKTİ
Hazim Sesli, 22 Ekim 2015’ten beri mahpus. Tek suçu hayırseverlikti. Fakir talebeye burs vermek, faizsiz bankacılık faaliyeti yürüten Bank Asya’da hesap açtırdığı için o da on binlerce insan gibi en azılı terörist muamelesine maruz kalıyor.

İşadamı Hazim Sesli, 11'nci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yurt dışı seyahatlerinde eşlik ediyordu.
Anadolu yarımadasına sıkışıp kalmış esnaf ve tüccara başka dünyaların yolunu açıp onları birer ihracatçıya dönüşmesine vesile olduğu için terör örgütü yöneticisi olmakla itham edildi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın “Taşlarını döşedik.” dediği proje proje mahkemelerde kesilen 15 yıl hapis cezası da birilerinin öfkesini dindirmemiş olmalı ki Sesli önceki gün İzmir Menemen Kapalı Cezaevi’nde şişli saldırıya maruz kaldı.
Sesli o esnada eşi ile telefon görüşmesin
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi3.Bu kez İzmit'e İHA düştü.4.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!5.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!
6.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var7.Operasyonlara 'siyasi' diyen Serkan Toper hakkkında 'etkin pişmanlık' iddiası!8.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait9.Murat Çalık'a kritik müdahale!10.Uyuşturucu soruşturması: Kasım Garipoğlu’nun mal varlığına el konuldu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







